DIOPTRIJSKE NAOČARE SA STAKLIMA (100 novih modela) + određivanje dioptrije i GRATIS futrola i krpica za 1850rsd uz BESPLATAN KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 5000KUPON ISTIČE
1850 RSD12/07/2019

Očna kuća Optika Lux je optičarska radnja u Beogradu sa višegodišnjim iskustvom na polju oftalomoloških i optičarskih usluga.

Živimo u eri visoke tehnologije i tehnološkog napretka. Baveći se ovim poslom već duži niz godina možemo da zaključimo koliko je tehnologija napredovala i u ovoj oblasti.Kada govorimo o ovome prvenstveno mislimo na zdravlje pacijenta, komfor, na materijale, tehnološke procese obrade, kvalitet, dizajn.

Naravno, sve ovo ima za cilj da pacijentu – klijentu pružimo što kvalitetniji vid, omagućimo vrhunski komfor i zdravije očiju.Nudimo naočare za sve generacije.

Kod nas možete naći veliki izbor najkvalitetnijih dioptrijskih okvira dostupan svakom kupcu, od najobičnijih do ekskluzivnih modela sa potpisom svetski poznatih modnih kreatora.

Posetite nas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata dioptrijske naočare sa staklima (100 novih modela) + određivanje dioptrije i gratis futrola i krpica
– Ograničenje u dioptriji u +i – do 16 i cilindrična stakla do 2
– Sa priloženim kuponom iznos od 1850rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 24.06.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 011/412 26 63
– Radno vreme: pon-pet 10-19h, subota 10-15h
– Adresa:Jurija Gagarina 227, lokal 5 (T.C.Enjub)

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://www.optikalux.rs Adresa : Jurija Gagarina 227, lok 5 (T.C. Enjub)
Telefon : 011/412 26 63
Pogledaj na mapi
  Optika LUX se 11 godina profesionalno bavi ugradnjom dioptrijskih stakala vrhunskog kvaliteta. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje kompjutersko određivanje dioptrije, veliki izbor dioptrijskih ramova i ugradnju stakala. Nudimo Vam veliki izbor dioptrijskih okvira, plastičnih, metalnih, muških, ženskih i dečijih kao i specijalne okvire od ultra tankog nerđajućeg čelika i titanijuma.  U zavisnosti od Vaše dioptrije preporučićemo Vam određeni tip dioptrijskog stakla iz naše ponude a koja obuhvata mineralna sferna i cilindrična stakla, plastična stakla, antirefleks, bifokalna, progresiv stakla kao i foto stakla u više boja. Optika LUX se 11 godina profesionalno bavi ugradnjom dioptrijskih stakala vrhunskog kvaliteta. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje kompjutersko određivanje dioptrije, veliki izbor dioptrijskih ramova i ugradnju stakala. Nudimo Vam veliki izbor dioptrijskih okvira, plastičnih, metalnih, muških, ženskih i dečijih kao i specijalne okvire od ultra tankog nerđajućeg čelika i titanijuma.  U zavisnosti od Vaše dioptrije preporučićemo Vam određeni tip dioptrijskog stakla iz naše ponude a koja obuhvata mineralna sferna i cilindrična stakla, plastična stakla, antirefleks, bifokalna, progresiv stakla kao i foto stakla u više boja.