SISTEMATSKI KARDIOLOŠKI PREGLED (Laboratorija, UZ i dopler srca, EKG, holter pritiska i EKG-a, pregled kardiologa) za 6800rsd uz BLIC KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 16320KUPON ISTIČE
6800 RSD21/06/2019
Kako bi upotpunili dijagnostiku, uz kardiološki pregled dodali smo EKG,
ultrazvučni pregled srca sa dopplerom, 24h holter pritiska i 24h holter EKG-
skraćuje put do najadekvatnije terapije.

Kako bi upotpunili dijagnostiku, uz kardiološki pregled dodali smo EKG,ultrazvučni pregled srca sa dopplerom, 24h holter pritiska i 24h holter EKG-a kako bi objektivizovali potencijalne varijacije pritiska, ali takođe ipotencijalna „preskakanja“ u srčanom radu, kao i specifične laboratorijskeanalize (odabrane u dogovoru sa našim kardiolozima). S obzirom dapacijent dolazi dva dana ranije zbog postavljanja holtera, istom prilikom će biti uzeta krv za lab. analize tako da kardiolog prilikom pregleda ima već spremne rezultate holtera i laboratorije, što umanjuje broj dolazaka i skraćuje put do najadekvatnije terapije.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu

– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata
  Laboratorijske analize: Kompletna krvna slika, glukoza, kreatinin, lipidni status (ukupni holesterol, HDL, LDL, trigliceridi, index ateroskleroze, vaskularni rizik)
• 24h holter EKG-a

 24h holter pritiska
• Utrazvučni pregled srca sa doplerom
• EKG sa analizom

• Ekspertski izveštaj za svaki od navedenih pregleda
– Preglede vrše kardiolozi sa VMA i Dedinja.
– Komplet pregleda je osmišljen po savetu naših kardiologa.

 Laboratorijske analize: Kompletna krvna slika, glukoza, kreatinin, lipidni
status (ukupni holesterol, HDL, LDL, trigliceridi, index ateroskleroze,
vaskularni rizik)
– Sa priloženim kuponom iznos od 6800 rsd plaćate na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 21.06.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Neophodno zakazivanje
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Telefon za sve dodatne informacije i zakazivanje termina: 011/39 60 659 ili  060/61 93 228
– Radno vreme: radnim danima od 09h do 17h

– Adresa: Vojvode Vlahovića 2, Voždovac, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Voždovac

Website : http://www.drnestorov.rs/ Adresa : Vojvode Vlahovića 2
Telefon : 060/6193228
Pogledaj na mapi
Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje. Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je apoteka „Lek farm”. Sa težnjom da postanemo primer dobre medicinske prakse, zacrtali smo plan da ne budemo samo lekari, već i pravi prijatelji. Činjenica je da se medicinske usluge, posebno od strane zaista odličnih lekara - ne mogu naplatiti koliko realno vrede, posebno ne u trenutnoj socio-ekonomskoj situaciji. Takođe je činjenica da novac sam po sebi ne sme biti jedina satisfakcija za lekara, imajući u vidu plemenitost samog lekarskog poziva. Zbog toga, u stalnoj smo težnji da u timu imamo što više dobrih lekara koji razumeju i poštuju naše težnje i da naše usluge cenom približimo običnim ljudima, ograničenih ekonomskih sredstava. Iako rizikujemo da ćemo biti pogrešno shvaćeni, odnosno da u okviru našeg cenovnog ranga pacijenti ne mogu očekivati kvalitenu uslugu, mi nikada nećemo umanjivati kvalitet medicinskih usluga kako bi umanjili njihove cene. Dobri lekari su uvek i dobri ljudi, a mi uspešno okupljamo takve ljude oko nas, a naš tim konstantno raste. "Samo dobar čovek može da bude dobar lekar." -Carl Nothnagel, austrijski lekar Ove reči (inače uklesane zlatnim slovima na ulazu u Bečku akademiju medicinskih nauka) predstavljaju osnovnu premisu na kojoj se bazira naša ustanova, a takođe i prvi kriterijum pri izboru naših konsultanata - specijalista. Drugi osnovni kriterijumi - kriterijumi stručnosti i poštenja su skoro uvek ispunjeni samim tim što je kriterijum dobronamernosti ispunjen, budući da je  dobar čovek i lekar  posvećen svom poslu i uživa u pomaganju bolesnima lečeći i razumejući ih, a  najveća nagrada je zahvalnost pacijenta iskazana kroz osmeh, a ne kroz novac. Takav lekar posmatra pacijenta kao osobu koja traži pomoć, nikako kao još jedan radni zadatak. Mi ne prodajemo jeftine usluge.  Vredne usluge činimo dostupnim svima.