Pregled donjeg dela GASTROINTESTINALNOG trakta – KOLONOSKOPIJU + 50% POPUSTA na PH ANALIZU i ANESTEZIJU za samo 7900rsd! Brinite o svom zdravlju!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 15000KUPON ISTIČE
7900 RSD19/07/2019

Višečasovno sedenje na radnom mestu, nezdrava brza ishrana i nedostatak vremena da se bavimo fizičkom aktivnošću, mogu da prouzrokuju mnogobrojne zdravstvene probleme. Zato je od izuzetne važnosti redovna poseta lekaru iz preventivnih razloga, a pogotovo ako osećamo određene tegobe.
Moj kupon.rs u saradnji sa Polklinikom Đukić, omogućili su vam pregled donjeg dela gastrointestinalnog trakta – KOLONOSKOPIJU, koja se još naziva i pregled kolona ili debelog creva.
Kolonoskopija je  dijagnostičko-terapijska procedura, a u svojoj biti, to je  optičko ispitivanje sluzokože debelog creva kolonoskopom. Kolonoskop je gumeni, fleksibilni uređaj dužine oko 130 cm koji na samom vrhu ima čip kameru koja prenosi sliku visoke rezolucije na monitor, tako da se mogu vizualizovati i najsitnije promene sluzokože kolona.
Indikacije za kolonoskopiju postavlja lekar specijalista gastroenterolog ili hirurg a na osnovu simptomatologije ili eventualno porodične nasledne opterećenosti bolesnika.
Indikacije za kolonoskopiju:
– Starost preko 45 godina kod bolesnika kod kojih je kod jednog od roditelja postojalo oboljenja debelog creva.
– Svako krvavljenje iz debelog creva
– Hemoroidalna bolest
– Opstipacija
– Nejasni bolovi u donjim partijama trbuha
– Anemija ( malokrvnost nepoznatog uzroka)
Genetska opterećenost hroničnim nezapaljenskim oboljenjima debelog creva( Kronova bolest ili Ulcerozni kolitis)
– Porodična opterećenost ( Familijarna polipoza kolona)


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata kolonoskopiju – pregled donjeg dela gastrointestinalnog trakta + 50% popusta na PH analizu i anesteziju 
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 7900rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Anastezija 4000rsd

– PH nalaz 2500rsd
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 19.07.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
-Radno vreme   Pon-Pet 09-19h, Sub: 09-16h.
-Adresa: Patrijarha Varnave 19
-Telefon: 011/383-66-06, 011/383-66-07, 065/3441-475 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Adresa : Patrijarha Varnave 19
Telefon : 011/383-66-06
Pogledaj na mapi
Polikllinika Đukić je smeštena u najelitnijem delu Beograda u Ulici  Patrijarha  Varnave  br l9. Na Svetosavskom Platou. Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od l2O metara kvadratnih.Opremljena je sa najnovijom i savremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika.Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine  i Ginekologije. Vlasnik Poliklinike je  prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije.Opoštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi.Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg.Na fakultetu je predavao   ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta.Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju.Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje.Kao veliki humanista pomagao je bolesnici  koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta. Sem standardnih  pregleda od dijasgnostičkih procedura  u Poliklinici se rade Anoskopija kod  hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi,Gastroskopija sa biopsijom za pH analizu,Kolonoskopija sa polipektopmijom,rektoskopija. Cistoskopija sa biopsijom Sve laboratorijske analize, UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu  4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva,štitaste žlezde, dojke zglobova i mišićas, ginekološki UZ. Operativne intervencije Operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži ,msvih vrsta.Polikllinika  poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije. Za pojedine od navedenih intervedncija koristi se laser pogotovo za kapilare kože.Injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene.Uklanjanje uraslih noktiju,furunkula i karbunkula. Na poliklinici se sprovodi i infuziona terapija,uziumanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije.Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.  https://www.facebook.com/pages/Poliklinika-%C4%90uki%C4%87/279455858777496