PHOTO BOOK U KOŽNOM POVEZU u veritikalnom ili horizontalnom formatu već od 1390rsd uz BESPLATAN BLIC KUPON! Sačuvajte najlepše trenutke svoga života!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2800KUPON ISTIČE
1390 RSD27/05/2019

Za priču vašeg života nije potrebno mnogo da bi izgledala kao bajka i ostala sačuvana. Vreme je da izaberite najdraže fotografije od kojih će Foto Image napraviti najlepšu foto knjigu koju ćete svaki put listati sa osmehom. Podarite sebi ili dragoj osobi kreativan i savršen poklon u kome će uspomene biti sigurne bez obzira na protok vremena i godina!

Kada vas uhvati seta, kad vam nedostaju nezaboravna leta, kad se uželite dragih ljudi ili vam jednostavno nedostaju neka lica ili mesta tu je photo book da vas podseti na te trenutke.

Vreme je da kreirate knjigu najlepših uspomena za sebe ili vama dragu osobu koja će vam sigurni smo, s’ godinama biti sve više zahvalna na tome!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu foto knjigu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata photo book u kožnom povezu u veritikalnom ili horizontalnom formatu
– Možete izabrati jednu od ponudjenih opcija:
* foto knjiga u koznom povezu, formata 15×21, 20 strana, do 60 fotografija, 1390rsd
* foto knjiga u koznom povezu, formata 15×21, 30 strana, do 90 fotogfafija, 1690 rsd
* foto knjiga u koznom povezu, formata 15×21, 40 strana, do 120 fotogfafija,1990rsd
– Rok za izradu je 5 radnih dana
– Sa priloženim kuponom iznos od 1390rsd ili 1690rsd ili 1990 rsd (u zavisnosti od opcije za koju ste se opredelili) plaćate našem partneru
– Fotografije doneti lično na USB-u ili CD-u ili poslati mailom na fotoimage.bg@gmail.com, kao i Blic kupon
– Moguća je  dostava post expresom na kućnu adresu, cena dostave nije uključena u cenu
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 27.05.2019.
– Potrebna je najava unapred
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon: 011 3245 982 ili 069 3245 982
– Radno vreme: pon-sub 08-22h, nedelja 12-22h
– Adresa: Svetogorska 4, Centar, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : http://www.fotoimage.rs Adresa : Svetogorska 4, Centar
Telefon : 011/3245982
Pogledaj na mapi
Fotografska radnja Foto Image Beograd nalayi se na adresi Svetogorska 4, Centar. Reputaciju Foto Image-a kao vrlo uspešne foto radnje, izuzetno visokih standarda u pružanju foto usluga, širi veliki broj odanih mušterija. Zahvaljujući njima u stanju smo da pratimo razvoj tehnologije i da obezbedimo izuzetan tim stručnjaka koji ostvaruju vrhunski kvalitet izrade fotografija. Prihvatamo nove trendove i osluškujemo potrebe mušterija pa je ponuda usluga vrlo raznolika i stalno se širi. Da bi korisnici naših usluga bili još zadovoljniji tu su uvek nove akcije, popusti i pokloni. Foto Image vam nudi :- Brzu izradu fotografija svih formata vrhunskog kvaliteta na najnovijim mašinama. Fografije izrađujemo sa svih digitalni medija, negativ i pozitiv filmova i sa slajdova u ramicama. Izdvajamo poseban panoramski format do 90 cm dužine.- Primanje narudžbi putem interneta- Fotografisanje za sva dokumenta- Razvijanje svih vrsta filmova za C41 proces- Skeniranje svih vrsta filmova- Skeniranje i obradu fotografija, montaže- Fotografije do 110 cm širine štampamo na ploteru, na najboljem foto papiru.- Profesionalne foto knjige tvrdih strana foto kvaliteta od snimaka koje donesete.Naši dizajneri će izgled foto knjige prilagoditi vašim zahtevima.- Foto šolje, puzzle i kalendare od snimaka koje donesete.Dizajneri su tu za vas.- Prebacivanje svih vrsta kartica, VHS, miniDV i sl. na CD/DVD- Foto kopiranje i digitalnu štampu- Veliki izbor fotoaparata, ramova, albuma, torbica i ostale prateće foto opreme-Stalne akcije, popuste i poklonePridružite se, uživajte u fotografiji!