Stari Grad

Vakuum masaža za razbijanje tvrdog celula sa infracrvenim ćebetom!

990 rsd 2.500rsd
Ističe 12.01.2020
Preuzmi kupon

Anticelulit tretmana u vidu masaža, kao i više različitih vrsta masažera za celulit ima puno. Većinom njih gnječenjem i pritiskom tkiva na dole, pokušava se razbijanje masnih naslaga. Vakum masažom se ipak postižu najbolji rezultati za neutralisanje celulita.

Vakuum masaža je vrlo moćna tehnika masaže koja djeluje lokalno na problematične delove tela, poboljšava cirkulaciju i pospešuje zdravstveno stanje i vitalnost celog organizma. U procesu ove tehnike masaže koristi se moć vakuuma koja vraća cirkulaciju u zone obuhvaćene bolom i celulitom. Ako patite od bolova u leđima, vratu, imate celulit, vakuum masaža može se koristiti kao terapija za takve tegobe. U većini slučajeva sama masaža nije bolna, a može se izvesti u vrlo kratkom periodu. Osim što uklanja bol, vakuum masaža može smanjiti upale mišića i neugodne grčeve, pospešiti cirkulaciju, i dovod kiseonika u tkivo.

Infracrveno ćebe je specifična vrsta ćebeta – sauna, koja svojim izgledom podseća na vreću za spavanje. Tretman se sprovodi tako što se klijent pakuje u foliju pa u ćebe. Tretmanom obuhvatamo celo telo odnosno sve do vrata. Infracrveni talasi imaju posebne regenerativne efekte na organizam i povećava se osećaj toplote. Toplota podstiče detoksikaciju tela, krvotoka i metabolizma. Grejanje se vrši iznutra ka spolja te organizam koristi energiju čime se troše kalorije. Zraci nežno greju telo i dostižu ispod masnog tkiva i celulita. Infracrveno ćebe je rešenje za zdravo mršavljenje bez napornog vežbanja. U toku samo jednog tretmana od 30 minuta možete sagoreti minimum 600 kalorija.

Priuštite sebi pravi tretman za predstojeće praznike!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata vacuum masažu za razbijanje tvrdog celulita sa infracrvenim ćebetom, regija gluteus i kolena
Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate našem partneru na licu mesta

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 12.01.2020.
  • Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
  • Obavezno je zakazivanje unapred
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
  • Telefon: 063/46 79 95
  • Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
  • Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
063/46 79 95
Pogledaj na mapi

Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela.
U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium!
Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga
Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!