Kardiološki ultrazvuk ,EKG, Holter i dopler srca za 5500rsd!

Zdravlje - Kardioloski pregled ultrazvuk, popusti. Moj kuponBeograd - poliklinike ordinacije daju popust na kardioloski ultrazvuk, sistematski pregled. Uz besplatan kupon popust za ultravzuk srca, ulltrazvuk stitne zlezde. Preuzmi kupon - bez registracije i ostvari popust za kolor dopler krvnih sudova, vrata, nogu, mozga. Moj kupon.
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 11500KUPON ISTIČE
5500 RSD23/09/2019

Beograd – Kardiološki Ultrazvuk, popusti uz besplatan kupon! Popust za Veliki kardiološki pregled: EKG, 24h holter pritiska ili EKG-a, ultrazvuk srca sa kolor doplerom!

Preventivni pregledi su veoma bitni. Blagovremeno sprečite razvoj bolesti u koje srčane bolesti spadaju medju najčešće! Tegobe koje se javljaju naglo ili postepeno i zahtevaju da se obavi kardiološki pregled su neke od sledećih: bol u sredogruđu, gušenje, lupanje i preskakanje srca, glavobolja, vrtoglavice, otoci potkolenica, zamor, mučnina, opšta slabost, promene u vidu, krvarenje iz nosa i dr.

24h holter EKG-a se uvodi kao standardna dijagnostička procedura za lečenje kardioloških pacijenata. Holter otkiva potencijalno veoma opasne ispade srčanog ritma. Ultrazvučni pregled nam otkriva anatomsku funkcionalnost srčanog mišića, zalistaka i magistralnih krvnih sudova. Dok EKG otkriva širenje impulsa kroz srčano tkivo. Pregled koji sadrži navedene tri stavke – može se smatrati kompletnim kardio-pregledom.

 

______________________________________________________________________

BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata: 
• 24h holter (EKG-a ili pritiska, po izboru)
• Utrazvučni pregled srca sa doplerom
• EKG sa analizom
• Pregled kardiologa
• Ekspertski izveštaj za svaki od navedenih pregleda

– Sa priloženim kuponom iznos od 5500 rsd plaćate na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno zakazivanje
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Telefon za sve dodatne informacije i zakazivanje termina: 011/39 60 659 ili  060/61 93 228
– Radno vreme: radnim danima od 09h do 17h
– Adresa: Vojvode Vlahovića 2, Voždovac, Beograd

www drnestorov.rs

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Voždovac

Website : http://www.drnestorov.rs/ Adresa : Vojvode Vlahovića 2
Telefon : 060/6193228
Pogledaj na mapi
Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje. Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je apoteka „Lek farm”. Sa težnjom da postanemo primer dobre medicinske prakse, zacrtali smo plan da ne budemo samo lekari, već i pravi prijatelji. Činjenica je da se medicinske usluge, posebno od strane zaista odličnih lekara - ne mogu naplatiti koliko realno vrede, posebno ne u trenutnoj socio-ekonomskoj situaciji. Takođe je činjenica da novac sam po sebi ne sme biti jedina satisfakcija za lekara, imajući u vidu plemenitost samog lekarskog poziva. Zbog toga, u stalnoj smo težnji da u timu imamo što više dobrih lekara koji razumeju i poštuju naše težnje i da naše usluge cenom približimo običnim ljudima, ograničenih ekonomskih sredstava. Iako rizikujemo da ćemo biti pogrešno shvaćeni, odnosno da u okviru našeg cenovnog ranga pacijenti ne mogu očekivati kvalitenu uslugu, mi nikada nećemo umanjivati kvalitet medicinskih usluga kako bi umanjili njihove cene. Dobri lekari su uvek i dobri ljudi, a mi uspešno okupljamo takve ljude oko nas, a naš tim konstantno raste. "Samo dobar čovek može da bude dobar lekar." -Carl Nothnagel, austrijski lekar Ove reči (inače uklesane zlatnim slovima na ulazu u Bečku akademiju medicinskih nauka) predstavljaju osnovnu premisu na kojoj se bazira naša ustanova, a takođe i prvi kriterijum pri izboru naših konsultanata - specijalista. Drugi osnovni kriterijumi - kriterijumi stručnosti i poštenja su skoro uvek ispunjeni samim tim što je kriterijum dobronamernosti ispunjen, budući da je  dobar čovek i lekar  posvećen svom poslu i uživa u pomaganju bolesnima lečeći i razumejući ih, a  najveća nagrada je zahvalnost pacijenta iskazana kroz osmeh, a ne kroz novac. Takav lekar posmatra pacijenta kao osobu koja traži pomoć, nikako kao još jedan radni zadatak. Mi ne prodajemo jeftine usluge.  Vredne usluge činimo dostupnim svima.