Viseće bradavice, papilomi…Uklanjanje do 10 promena na koži 2000rsd.

Vračar, ordinacija Djukic, popust viseće bradavice - moj kuponPopusti, Beograd! Ordinacija Djukic, Akcija! uklanjanje promena na kozi: viseće bradavice, papilomi, keratoze na popustu uz besplatan kupon bez registracije - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 10000KUPON ISTIČE
2000 RSD16/09/2019

Popust za uklanjanje manjih promena na koži (viseće bradavice, papilomi, keratoze) elektro-kauterom ili laserski ili hiruški!Viseće bradavice, papilomi- otklonite sitne neprijatnosti!

Promene iznad nivoa kože se uklanjaju elektro-kauterom ili laserski ili hiruški.
Ove tehnike su pogodne za uklanjanje promena iznad nivoa kože kao što su: viseće bradavice, papilomi, keratoze… Intervencija traje kratko, najčešće nekoliko sekundi uz minimalno krvarenje gde nema šivenja i previjanja tako da pacijent nema osećaj da je urađena intervencija, a najčešće ne ostaje nikakav ožiljak. Posle uklanjanja ostaje krasta koja se 5 do 7 dana tretira antibiotskim puderom ili mastima i otpada sama. Savetuje se zaštita od sunca 4 do 6 nedelja posle uklanjanja da bi se sprečila eventualna pojava hiperpigmentacija i ožiljaka.

Visoka stručnost i očuvanje dostojanstva profesije, pomoglo nam je da okupimo tim vrhunskih lekara sa izuzetnim ljudskim kvalitetima. Svi članovi našeg tima znaju da je briga za pacijenta složena situacija u kojoj preuzimamo odgovornost za njegovo dobro.Uz podršku najsavremenijih medicinskih aparata, njihovo stručno znanje postaje najbolja podrška dobrobiti naših klijenata.

Očekujemo vas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru. 
– Ponuda obuhvata uklanjanje do 10 manjih promena na koži (viseće bradavice, papilomi, keratoze) elektro-kauterom ili laserski ili hiruški!
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2000rsd plaćate na licu mesta našem partneru 

– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 16.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
– Radno vreme: Pon-Pet 09-19h, Sub: 09-16h.
– Adresa: Patrijarha Varnave 19
– Telefon: 011/383-66-06, 011/383-66-07, 065/3441-475 

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Adresa : Patrijarha Varnave 19
Telefon : 011/383-66-06
Pogledaj na mapi
Polikllinika Đukić je smeštena u najelitnijem delu Beograda u Ulici  Patrijarha  Varnave  br l9. Na Svetosavskom Platou. Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od l2O metara kvadratnih.Opremljena je sa najnovijom i savremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika.Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine  i Ginekologije. Vlasnik Poliklinike je  prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije.Opoštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi.Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg.Na fakultetu je predavao   ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta.Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju.Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje.Kao veliki humanista pomagao je bolesnici  koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta. Sem standardnih  pregleda od dijasgnostičkih procedura  u Poliklinici se rade Anoskopija kod  hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi,Gastroskopija sa biopsijom za pH analizu,Kolonoskopija sa polipektopmijom,rektoskopija. Cistoskopija sa biopsijom Sve laboratorijske analize, UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu  4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva,štitaste žlezde, dojke zglobova i mišićas, ginekološki UZ. Operativne intervencije Operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži ,msvih vrsta.Polikllinika  poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije. Za pojedine od navedenih intervedncija koristi se laser pogotovo za kapilare kože.Injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene.Uklanjanje uraslih noktiju,furunkula i karbunkula. Na poliklinici se sprovodi i infuziona terapija,uziumanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije.Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.  https://www.facebook.com/pages/Poliklinika-%C4%90uki%C4%87/279455858777496