Zlatibor u avgustu: Noćenje, pun pansion u Etno selu za 1399rsd!

Zlatibor - nocenje pun pansioon - moj kupon popustUz besplatan kupon popusti na Zlatiboru. Iskoristi popust za nocenje sa punim pansionom u Etno selu Zlatiborska jezera u avgustu. Besplatni kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2300KUPON ISTIČE
1399 RSD31/08/2019

Putovanja Zlatibor, popust! U avgustu Zlatibor – noćenje, pun pansion u studiju ili etno kući Etno sela Zlatiborska jezera. Iskorisite  popust uz besplatan kupon!

Etno selo “Zlatiborska jezera” nalazi se oko 6 km od centra Zlatibora. Pored bazena, kupališta, zabavnih igara, za naše goste smo obezbedili  zabavno rekreativni sadržaj u našem Akva parku. Sala za fitnes za goste je besplatna. Moguće je  iznajmljivanja bicikala po ceni od 500 din dnevno, a mogu se obezbediti i konji za jahanje, kvadovi za avanturističku vožnju itd.

Posle dobre zabave, potrebna je dobra relaksacija – zato nude udobne bašte za odmor, osveženje, ručak. U restoranu možete osetiti najbolje ukuse teletine ispod sača, a sve zaliti izvrsnom šljivovom rakijom koja je dobila veliku zlatnu medalju za kvalitet 2014. i 2015. godine.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata noćenje za jednu osobu U AVGUSTU  – pun pansion – doručak,ručak,večera (ručak supa, glavno jelo,salata i dezert, večera uglavnom roštilj) radnim danima ili vikendom
– Možete se opredeliti za sledeće opcije:
* Radnim danima za 1399rsd
* Vikendom za 1599rsd
– Boravak podrazumeva najmanje 2 noćenja, za 2 osobe

– Na raspolaganju su vam studija ili Etno kuće:
*Za Studio sa 2+1 ležajem (francuski i pomoćni ležaj + kupatilo i balkon), neophodno je preuzeti 2 kupona
*Za Studio sa 4+1 (2 francuska ležaja i jedan pomoćni + kupatilo i balkon),neophodno je preuzeti 4 kupona
* Za Etno kuće 1, 2 i 3 sa 5 ili 6 ležajeva neophodno je preuzeti  4 kupona
– Doplate za decu: proveriti sa vlasnikom kompleksa
– USLOVI PLAĆANJA I REZERVACIJE:
* Pre preuzimanja kupona neophodno je proveriti popunjenost kapaciteta i izvršiti rezervaciju
* Prilikom rezervacije obavezno poslati preuzete kupone na E-mail: zlatiborskajezera86@gmail.com
* Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti boravka, na račun našeg partnera a preostali iznos plaćate na licu mesta prilikom dolaska 
* Broj računa za uplatu dobijate direktno od našeg partnera prilikom rezervacije i nakon poslatih kupona mejlom
* U slučaju da nije uplaćen novac, a sprečeni ste da dođete, neophodno je otkazati rezervisan termin
* Akontacija je nepovratna i zadržava se u slučaju odustajanja, pre dolaska ili u toku boravka
* Boravišna taksa nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta, 100 rsd za odrasle, 50 rsd za decu po danu
* Check in od 14 – 19h, check out do 11h
– Kupon možete iskoristiti od 01.08. do 31.08.2019.
– Nakon naznačenog roka,kupon nije moguće koristiti
– Telefon za informacije i rezervacije: 064/015 41 41
– Adresa: Ugostiteljska 16, Zlatibor

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Adresa : Semegnjevo bb, Zlatibor
Telefon : 031/846378
Pogledaj na mapi
ETNO KOMPLEKS "ZLATIBORSKA JEZERA"Etno kompleks "ZLATIBORSKA JEZERA", jedinstvenog izgleda, nalazi se na jednom od najlepših delova Zlatibora - u tihoj i prijatnoj uvali na putu ka Semegnjevu, oko 6km od centra Zlatibora. Pokušaćemo da vam što bolje predstavimo sve što ovaj jedinstveni objekat može da vam ponudi. ETNO KONAČIŠTE - Novi objekat u ponudi, sa 2 dvokrevetna studija, 3 studija (2+1), 1 studio (2+2+2), 1 studio luks (2+1) i 1 apartman luks (2+2+2). Većina studija i apartman luks imaju terasu. Svaki studio ima francuski ležaj, TV i satelitsku. POTKROVLJE U STILU STARE ZLATIBORSKE KUĆE (ETNO 3) - Uživajte u apartmanu smeštenom u potkrovlju, sa originalnim ručno rađenim nameštajem u etno maniru, i hajdučkim krevetom kao posebnom atrakcijom. ETNO KUĆICE (ETNO 1 I ETNO 2) - U ponudi imamo dve kućice za izdavanje u etno maniru, od 50 i 55 mkv, kompletno opremeljene za udoban boravak. Kućice su dupleks. Prizemlje se sastoji od velike terase, dnevne sobe sa kuhinjom i kupatila. Prizemlje i potkrovlje povezuju strme stepenice, koje nisu pogodne za malu decu i starije osobe. Potrkovlje se sastoji od dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima i terase. Etno 1 je za maksimalno 5 osoba, a Etno 2 je za maksimalno 7 osoba. RESTORAN - Nudi sva jela nacionalne kuhinje, a posebno preporučujemo domaće proizvode - kačamak, proja i heljdovni hleb se prave od brašna sa vodenice potočare, kiselo mleko, sir i kozji sir od naših koza, domaća jaja, kolenice, pastrmka iz našeg ribnjaka, dimljeni šaran, som divljak, smuđ... Kod nas možete probati svadbarski kupus, teletinu ispod sača, vojnički pasulj  a tu su naravno i svi zlatiborski specijaliteti kao i šljivovica koja je dobila 2014. i 2015. godine Veliku medalju za kvalitet! Novo - mini Aqua park (veliki i mali vodeni tobogan, skakaonica) Čitav kompleks je kompletno renoviran, što podrazumeva novi izgled apartmana, nove terase, igraonicu, proširenje restorana za 100m², Etno kuća - konačište je novi objekat u ponudi, sa 6 dvokrevetnih soba sa kupatilom i balkonom ili francuskim balkonom, 1 trokrevetnom sobom sa kupatilom i balkonom i 1 četvorokrevetnom sobom sa kupatilom i balkonom i 2 četvorokrevetne sobe sa kupatilom. U sklopu etno kuće - konačišta se nalazi i fitnes sala koju besplatno mogu da koriste gosti.Svaka soba ima francuski krevet. Provedite nezaboravan odmor!