Ginekološke usluge

U našoj ginekološkoj ordinaciji pružamo vam sledeće ginekološke usluge:
– Kompletan ginekološki pregled
– Ultrazvučni pregled
– Papanikolau test
– Kolposkopija
– Intervencije
– Biopsija
– Uzimanje brisa
– Praćenje i kontrola trudnoće
– Lečenje steriliteta

 

mm

Ginekološka ordinacija se nalazi u mirnom delu grada, u ulici Arčibalda Rajsa 11б, na opštini Čukarica. U okruženju su naselja Filmski grad, Cerak, Vidikovac, Banovo brdo i Žarkovo.

U našoj ginekološkoj ordinaciji pružamo vam sledeće ginekološke usluge:

Kompletan ginekološki pregled: Žene u reproduktivnom dobu treba bar jednom godišnje da idu na ginekološki pregled, a u slučaju zdravstvenih problema i češće.

Ultrazvučni pregled omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem. Papanikolau test – Papa test je jednostavan. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene.

Kolposkopija -Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. U slučaju da postoje neke promene uzima se mali uzorak tkiva, pod lokalnom anestezijom, a potom se šalje na ph analizu.

Intervencije – lasersko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma. Intervencije na grliću materice radiotalasnom tehnikom.

Uzimanje brisa -Kod nas možete uraditi kompletne briseve i to makrobiološke, virusološke, HPV, Chlamidia tr., Mycoplasma h., Ureaplasma ur., bakterijska vaginoza itd. Praćenje i kontrola trudnoće .

Dr Milena Džuverović specijalista ginekologije i akušerstva, diplomirala je i specijalizirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu. U bogatoj profesionalnoj karijeri najduži period je kao ginekolog radila u Domu zdravlja Simo Milošević u Žarkovu i na Banovom brdu. Najbolja preporuka je dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih pacijenata.