Hidromasažne kade

Besplatan
kupon
rsd
Kupon je istekao

Hidromasažne kade, popularno nazvane (Jacuzzi) mogu se naći u pojedinim wellness & spa centrima, međutim umesto hidromasažnih kada, u wellness & spa centrima, uglavnom su zastupljeni profesionalno izradjeni manji i veći bazeni sa toplom vodom i raznim oblicima hirdomasaža koje zamenjuju klasične jakuzzi kade.

Hidromasaže mogu biti različitog sadržaja, namenjene za različite delove tela, od brizgaljki koje izviru iz poda bazena namenjena stopalima i listovima, preko onih koje izviru mlazom iz zidova za noge i ledja, do onih koje puštaju vodu mlazom iznad bazena različitim intezitetom, za hidromasažu ramena i vrata. Takodje, postoje delovi hidromasažnih bazena u kojima se leži na brizgaljkama koje relaksiraju čitavo telo.

Hidromasaža je veoma korisna kod reumatičnih stanja, poremećaja venske cirkulacije, kao i kod otklanjanja fizičkog, mentalnog zamora i napetosti.

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!