RESTORAN

Nudi sva jela nacionalne kuhinje, a posebno preporučujemo domaće proizvode – kačamak, proja i heljdovni hleb se prave od brašna sa vodenice potočare, kiselo mleko, sir i kozji sir od naših koza, domaća jaja, kolenice, pastrmka iz našeg ribnjaka, dimljeni šaran, som divljak, smuđ…
Kod nas možete probati svadbarski kupus, teletinu ispod sača, vojnički pasulj  a tu su naravno i svi zlatiborski specijaliteti kao i šljivovica koja je dobila 2014. i 2015. godine Veliku medalju za kvalitet!

mm
ETNO KOMPLEKS "ZLATIBORSKA JEZERA"Etno kompleks "ZLATIBORSKA JEZERA", jedinstvenog izgleda, nalazi se na jednom od najlepših delova Zlatibora - u tihoj i prijatnoj uvali na putu ka Semegnjevu, oko 6km od centra Zlatibora. Pokušaćemo da vam što bolje predstavimo sve što ovaj jedinstveni objekat može da vam ponudi. ETNO KONAČIŠTE - Novi objekat u ponudi, sa 2 dvokrevetna studija, 3 studija (2+1), 1 studio (2+2+2), 1 studio luks (2+1) i 1 apartman luks (2+2+2). Većina studija i apartman luks imaju terasu. Svaki studio ima francuski ležaj, TV i satelitsku. POTKROVLJE U STILU STARE ZLATIBORSKE KUĆE (ETNO 3) - Uživajte u apartmanu smeštenom u potkrovlju, sa originalnim ručno rađenim nameštajem u etno maniru, i hajdučkim krevetom kao posebnom atrakcijom. ETNO KUĆICE (ETNO 1 I ETNO 2) - U ponudi imamo dve kućice za izdavanje u etno maniru, od 50 i 55 mkv, kompletno opremeljene za udoban boravak. Kućice su dupleks. Prizemlje se sastoji od velike terase, dnevne sobe sa kuhinjom i kupatila. Prizemlje i potkrovlje povezuju strme stepenice, koje nisu pogodne za malu decu i starije osobe. Potrkovlje se sastoji od dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima i terase. Etno 1 je za maksimalno 5 osoba, a Etno 2 je za maksimalno 7 osoba. RESTORAN - Nudi sva jela nacionalne kuhinje, a posebno preporučujemo domaće proizvode - kačamak, proja i heljdovni hleb se prave od brašna sa vodenice potočare, kiselo mleko, sir i kozji sir od naših koza, domaća jaja, kolenice, pastrmka iz našeg ribnjaka, dimljeni šaran, som divljak, smuđ... Kod nas možete probati svadbarski kupus, teletinu ispod sača, vojnički pasulj  a tu su naravno i svi zlatiborski specijaliteti kao i šljivovica koja je dobila 2014. i 2015. godine Veliku medalju za kvalitet! Novo - mini Aqua park (veliki i mali vodeni tobogan, skakaonica) Čitav kompleks je kompletno renoviran, što podrazumeva novi izgled apartmana, nove terase, igraonicu, proširenje restorana za 100m², Etno kuća - konačište je novi objekat u ponudi, sa 6 dvokrevetnih soba sa kupatilom i balkonom ili francuskim balkonom, 1 trokrevetnom sobom sa kupatilom i balkonom i 1 četvorokrevetnom sobom sa kupatilom i balkonom i 2 četvorokrevetne sobe sa kupatilom. U sklopu etno kuće - konačišta se nalazi i fitnes sala koju besplatno mogu da koriste gosti.Svaka soba ima francuski krevet. Provedite nezaboravan odmor!