Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite na licu mesta samo 850rsd za PROFESIONALNU KOLORIZACIJU PO ŽELJI: Ombre, Sombre, Balayage ili Sunce u kosi + farbanje izrastka!

Kraj
9 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ukoliko ste nešto želeli da promenite i osvežite u svojoj frizuri, ova ponuda je kao stvorena za vas!

Ombre pramenovi podrazumevaju kolorizaciju kose u kojoj su krajevi svetliji od korena. Ova frizura je veoma zahvalna i trajna, a posebno je praktična kod dama koje žele da pređu na svoju prirodnu boju kose. Ombre pramenove ne morate osvežavati previše često, a ipak će u svakom trenutku izgledati trendi. Ovakvim načinom kolorizacije kose, postiže se i puniji izgled kose. Najveća prednost ove tehnike bojenja kose, jeste i postizanje mladalačkog efekta jer podiže i otvara lice.

Balajaž ili sunce u kosi je tehnika bojenja kose prilikom koje se pramenovi prave ravnomernim potezima od korena kose do vrha pramena, kako bi prelaz između prirodne boje kose i boje pramenova izgledao što prirodniji. Pri korenu kose boja se nanosi u tankom sloju, a na vrhovima u gustom, što rezultira debelim širokim pramenovima koji izgledaju kao da su posvetljeni prirodnim putem. Balayage tehnika veoma je slična popularnom ombreu ili običnom šatiranju, ali daje daleko prirodniji, elegantniji i sofisticiraniji krajnji ishod.  Efekat je prirodna, suncem okupana kosa, kao da ste se upravo vratili sa plaže. 

Sombre je u poslednje vreme sve veći hit u svetu, sombre efekat se postiže izvlačenjem pramenova na isti način kao ombre, samo što je prelaz između svetle i tamne boje kose mekši, suptilniji. Sombre zapravo podrazumeva svetle pramenove na donjem delu kose, koji se šire prema temenu, postajući tamniji i kosa poprima osunčani efekat. Svetlijih pramenova sada ima više, naročito oko lica, a boja između temena i krajeva kose se preliva i ne postoji oštri prelaz boja kao kod ombrea.

Zato, preuzmite Blic kupon i prepustite se stručnim frizerima salona Rajka style i vaša kosa će biti poput kose poznatih svetskih zvezda.

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata profesionalnu kolorizaciju po želji: Ombre, Sombre, Balayage ili Sunce u kosi + farbanje izrastka

- Za duže kose neophodno je preuzeti 2 kupona

Sa priloženim kuponom iznos od 850rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.12.2017.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Obavezno zakazivanje unapred: 063/660 706 i 065/24 17 818

- Radno vreme: pon-pet od 13-19h, subota od 10-16h. Nedelja je neradna.

Rajka style Hair team Pariz Exluziv

- Adresa: Smiljanićeva 4, Slavija

- www.frizerrajka.com

- e-mail: rajka.radovic@hotmail.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Rajka style
Smiljanićeva 4
Beograd
Phone: 063/660706

Rajka stil čini tim frizerskih stručnjaka, na čelu sa vlasnicom Rajkom Radović o čijem radu svedoče brojna priznanja, učešća na frizerskim takmičenjima, seminarski radovi, članstvo u međunarodnom žiriju, pet godina školovanja u Parizu, kao i mnogobrojni zadovoljni klijenti. Rajka Stil nudi vam keratinsku negu kose, brazilsko ispravljanje, piling i reparaciju, nadogradnju, kompjuterski mini-val za sedam minuta, oblikovanje frizure, nijansiranje vlasi, izvlačenje pramenova.  U salonu možete pronaći i širok asortiman kozmetičkih usluga: manikir, izlivanje noktiju, pedikir i sve vrste depilacije. 

Dugogodišnji rad i iskustvo, učestvovanje na brojnim takmičenjima i dobijena priznanja za ostvareni uspeh, kao i veliki broj zadovoljnijh klijenata, čiju smo frizuru učinili njihovim najlepšim modnim detaljem, svedoče u kvalitetu naših usluga i predstavljaju našu najbolju preporuku svim damama koje drže do izgleda svoje frizure.

Rajka Radović vicešampion ex - Jugoslavije 1986-te medjunarodni član žirija:

ZLATNA RUŽA PARIZA 1990 - 2005.

HAIRWORLD BERLIN 2000.

STRASBOURGH 2000.

VIENNA FRANKFURT 2001 - 2002.

ZLATNA RUŽA 2005.

Bajka u salonu Rajka


 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...