Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u restoranu ROTATORIA 490rsd za 2 PORCIJE GRILOVANE PILETINE SA TOPLJENIM KAČKAVALJEM I PEČENICOM NA HRSKAVOM KROMPIRU+PARADAJZ SALATA+DEZERT!

Kraj
11 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Topli dani nas sve više izvlače iz zatvorenih prostora. Nekako nam teško pada i priprema obroka u tako toplom vremenu. Zašto ne biste obradovali vaše najmilije i iskoristili ovu SUPER ponudu – dve porcije grilovane piletine sa sa topljenim kačkavaljem i pečenicom na hrskavom krompiru + paradajz salata  + dezert sladoled u novootvorenom italijanskom restoranu Rotatoria, i to uz neverovatan popust od 61%!

Ne čekajte više, preuzmite BLIC KUPONE na vreme, okupite prijatelje i drage ljude sa kojima volite da provodite vreme, svi zajedno prošetate do restorana Rotatoria.

Uživaćete!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata grilovanu piletinu za 2 osobe sa topljenim kačkavaljem i pečenicom na hrskavom krompiru + paradajz salata  + dezert (sladoled)

- Sa priloženim kuponom iznos od 490rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 05.01.2018.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Rezervacije od 11h do 20h

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Radno vreme: svim danima od 10,30h do 22h 

- Nedeljom kuhinja ne radi

- Telefon za rezervacije: 062/200 450

- Adresa: Omladinskih brigada 18b, Novi Beograd

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Rotatoria
Omladinskih brigada 18b
Beograd
Phone: 062/200450

Novootvoreni italijanski restoran Rotatoria se nalazi u srcu Novog Beograda, u ulici Omladinskih brigada 18b, preko puta crkve Sv. Dimitrija.

Restoran je poznata po picama pravljenim po originalnoj italijanskoj recepturi od ručno mešanog testa. Na meniju su i drugi specijaliteti kuće, a izuzetna pažnja se poklanja kvalitetu hrane. Porcije su obilne, a cene pristupačne.

Restoran Rotatoria u prijatnom ambijentu uz vrhunsku uslugu nudi specijalitete italijanske kuhinje, najbolje pice, paste, salate, italijanske poslastice, sladolede, kao i probrana vina za potpuno uživanje…

Osoblje restorana je predusretljivo, ljubazno i u svakom trenutku biće vam na raspolaganju kako bi vam ugođaj bio još prijatniji.

Opustite se u prelepon ambijentu, intimnoj atmosferi, i uživajte u pravim gastronomskim čarolijama. 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...