Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u frizerskom salonu BEAUTY na SLAVIJI već od 2990rsd PRAMENOVE U VIŠE BOJA, BALAYAGE, OMBRE + PRELIV i GRATIS FENIRANJE! Iskoristi POPUST!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Drage dame budite u trendu i nabacite atraktivni Ombre, Balayage ili pramenove u više boja. U salonu Beauty uvek imate više mogućnosti, vrsni majstori svog zanata će se pobrinuti da izađete iz studija sa zanosnom frizurom koju će baš svi primetiti.
Ombre je francuska reč koja doslovno znači senka (isenčeno) – dakle postepene boje. Takozvani ombre efekt ipak označava kosu koja je postepeno posvetljena od korena prema vrhovima. Ovakva boja na kosi izgleda veoma seksi, sofisticirano, ali i ležerno otkačeno – zavisno od vaše želje.
Balajaž tehnika za cilj ima postizanje prirodnog izgleda osunčane kose - slično onome koji smo imali kao deca nakon celog leta provedenog u igri na suncu. Kosa je posvetljena uglavnom u površinskim delovima, prelaz sa izrastka na svetlije pramenove je diskretan i gotovo neprimetan tako da sve dodatno izgleda prirodnije.

Budite zadovoljne i samouverne...posetite nas!

 

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih opcija

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata pramenove u više boja ili Balayage ili Ombre+preliv i gratis feniranje

* za kratku kosu po ceni od 2990rsd
* za srednju dužinu kose po ceni od 4400rsd
* za dugu kosu po ceni od 5700rsd

Sa priloženim kuponom iznos od 2990 ili 4400 ili 5700rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.01.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Zakazivanje je neophodno na tel: 011/2432 808

- Radno vreme: pon-pet 09-19h, subota 09-15h

- Adresa: Svetog Save 36, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Frizerski salon Beauty
Svetog Save 36, Beograd
Beograd
Phone: 011/2432 808

Frizerski salon Beauty nalazi se u srcu Vračara kod Hrama Svetog Save u ulici Svetog Save 36.Vlasnik salona Beauty je Žaklina Krstić-Žana, učenica poznatog majstora Vojislava Radivojevića. Učesnica je brojnih domaćih i
internacionalnih frizerskih i modnih događaja, prezentacija i stručnih seminara.Salon je otvoren 01.02.2004. godine i od tada uspešno pruža sve vrste frizerskih usluga, negu kose sa najkvalitetnijim preparatima koji daju odlične rezultate.Salon Beauty nudi sve vrste kolorizacije kose, minival sa poboljšanom formulom kiseline koja ne oštećuje kosu. Osim standardnih frizerskih usluga, salon Beauty se bavi i prodajom preparata za negu kose Revlon. Od 2011. godine zvanično je otvorena akademija za obuku i usavršavanje frizera svih generacija.Škola se održava u prijatnoj atmosferi i duhu profesije u samom frizerskom salonu Beauty.

U prijatnom ambijentu studija Beauty uživaćete i opustiti se znajući da ste u sigurnim rukama naših profesionalaca!

  


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...