Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Besprekorno čista koža! Uz BESPLATAN KUPON platite u Nano Klinici BRANT samo 4900rsd za UKLANJANJE PROŠIRENIH KAPILARA na LICU RADIOTALASIMA!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Uklanjanje proširenih kapilara na licu radiotalasima je najnaprednija metoda današnjice, kojom se bezbedno, bezbolno, beskrvno, brzo i bez vidljivih ožiljaka uklanjaju prošireni kapilari (i venule).

Prošireni kapilari ili venule na koži lica nisu retka pojava, koja je povezana sa genetskom predispozicijom, slabošću zidova tih malih krvnih sudova, varijacijama krvnog pritiska, velikim naprezanjem, pušenjem, nedostatkom vitamina (pogotovo vitamina C) i još nekim faktorima, pa se može reći da im je etiologija nastanka kompleksna (multifaktorijalna).

To je pre svega estetski problem koji u ređim slučajevim ukazuje i na neko obolenje kardiovaskularnog sistema. Danas se u svetu rade različite tehnike uklanjanja ovih promena u zavisnosti od lokalizacije na telu i uzroka proširenih kapilara (ili venula).

Radiotalasno uklanjanje proširenih kapilara predstavlja najsavremeniju metodu za rešavanje ovog estetskog problema, sa nizom prednosti u odnosu na klasične metode - sklerozacije različitim hemijskim sredstvima ili u odnosu na metodu laserskog uklanjanja proširenih kapilara. Radiotalasima se pored dejstva na ćelije zida kapilara i venula, izaziva i okluzija proširenih kapilara ili venula, zbog čega gube lumen i prohodnost i postaju nevidljive.

Šta je RADIOTALASNA HIRURGIJA?
Radiotalasna hirurgija je izuzetno efikasna metoda gde se - radiotalasima izaziva rezonantno (satreperivo) kretanje molekula ćelijske tečnosti, odnosno njihovo ubrzanje (rotiranje) do te mere da - unutar same ćelije dolazi do povišenja temperature i isparavanja tečnosti eliminacije ćelije - za razliku od termokauterizacije ili LASERA, gde se toplota dovodi spolja i vrši spaljivanje čitave ćelije - što je agresivno i nepreciznije. Ovom metodom - ako se stručno izvodi - promene na zdravom tkivu oko mladeža, bradavice, fibroma, seboroične keratoze i slično, mere se mikronima (mikron je hiljaditi deo milimetra).

Aparat koji se koristi na našoj poliklinici pripada najnovijoj generaciji radiotalasnih aparata i u mnogim svojstvima prevazilazi LASERSKE aparate slične ili iste namene (preciznost u dubinu, zarastanje bez ožiljka, bezbednost i brzina izvođenja intervencija).

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jedan tretman

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata uklanjanje proširenih kapilara na licu radiotalasima

Sa priloženim kuponom iznos od 4900rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 03.05.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Obavezna je najava 3 dana unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: 069/73 75 00 i 060/73 33 777

- Radno vreme: 10-19h

- Adresa: Takovska 5, Beograd i Bulevar Oslobođenja 267, Beograd

- www.nanoklinika.rs
* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Nano Klinika BRANT
Takovska 5
Beograd
Phone: 060/7333777

Nano Klinika BRANT je PRVA poliklinika za ESTETSKU HIRURGIJU, RADIOTALASNU HIRURGIJU i ESTETSKU STOMATOLOGIJU na Jugoistoku Evrope - koja u svojoj praksi primenjuje NANOTEHNOLOGIJU, a to znači primenu - NANO-IMPLANTATA, NANO-FILERA, NANO-BIONIKA u Estetskoj hirurgiji i NANO-KOMPOZITNIH estetskih plombi, NANO-ZUBNIH IMPLANTA, NANO-BIOTech PARADONTALNIH FILERE i NANO-BIOTech koštanog tkiva u Estetskoj stomatologiji i Oralnoj hirurgiji. Primena vrhunske tehnologije donosi - NOVI KVALITET pruženih usluga, pogotovo kada je udružena sa ZNANJEM i VEŠTINOM naših doktora. NANOTEHNOLOGIJA je najnaprednija tehnologija današnjice i vodeća tehnološka dimenzija sutrašnjice, kojom je proces stvaranja i dizajniranja novih materijala uveden u svet atoma u - NANO dimenziju. Atomskom preciznošću i bez mikro-nesavršenosti stvoreno je niz kompozitnih materijala dizajniranih da imaju zadivljujuće osobine koji pripadaju generaciji SMART (pametni) proizvoda! Na našoj Klinici koristimo niz tih najnovijih SMART proizvoda i materijala najpoznatijih svetskih brendova stvorenih u medicinske svrhe!

Nano Klinika BRANT je preko MINATEC-a, najvećeg razvojnog centra za Mikro-Nano-Tehnologiju u Evropi (EU) smeštenog u Grenoblu - neprestano na izvoru najnovijih otkrića u nanotehnologiji, mikrotehnologiji, biotehnologiji i njihovoj primeni u Estetskoj medicini, Estetskoj hirurgiji i Estetskoj stomatologiji.

 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...