Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u"Beauty Lounge Clinic" 3000rsd za MEZOTERAPIJAU LICA SA IGLICAMA! Tretman sa brzo vidljivim rezultatima koji koriste mnoge svetske zvezde! Tretman radi doktorka!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ako pred ogledalom često težite ujednačenoj boji tena, želite manje bora i čistu kožu vreme je da probate nešto novo. Dokazano delotvorne metode uz nove uređaje i načine primene, obezbediće dugoročne efekte za kojima tragate.

Mezoterapija je tretman sa brzo vidljivim rezultatima koji koriste mnoge svetske zvezde!

Mezoterapija je estetska procedura kojom se specijalnim malim iglicama ubrizgavaju različiti kokteli hranljivih supstanci direktno u srednji sloj kože- mezoderm. Zbog toga je izuzetno efikasna sa brzo vidljivim rezultatima.

Kokteli su različiti u zavisnosti od regije koja se radi i cilja koji želimo da postignemo. Kokteli za podmlađivanje i revitalizaciju sadtže hijaluron, vitamine, aminokiseline... koriste se za kožu lica, vrata, dekoltea i šaka. Postoje i kokteli za telo koji sadrže supstance koje podstiču cirkulaciju, lipolizu ili smanjenje celulita, zatezanje kože... Posebno je sastavljen koktel za mezoterapiju kose..  Lekar koji radi mezoterapiju nakon razgovora i pregleda u dogovoru sa pacijentom donosi odluku o sastavu koktela.

Bol je individualan. Od prijatne procedure preko blage nelagodnosti a kod najosetljivijih može da se javi blag bol koji se sprečava lokalnim delovanjem.

Nakon tretmana može se javiti osećaj blagog zatezanja, peckanja i blago crvenilo koje veoma brzo prolazi tako da se odmah posle procedure možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.


Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jedan tretman

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata mezoterapija lica sa iglicama, tretman sa brzo vidljivim rezultatima koji koriste mnoge svetske zvezde

- Tretman radi doktorka

Sa priloženim kuponom iznos od 3000rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- NAPOMENA: Mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata, karticama,administrativnom zabranom ili čekvovima

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 25.05.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: : 065/ 210 83 68 ili 011/210 83 68

- Radno vreme: ponedeljak, sreda, petak 12h-20h
                       utorak, četvrtak 10h-18h
                       subota 10h-15h

- Adresa: Bulevar Maršala Tolbuhina 2/55, (bivša Goce Delčeva) Novi Beograd

www.beautyloungeclinic.rs
* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Beauty Lounge Clinic
Bulevar Maršala Tolbuhina 2/55, (bivša Goce Delčeva)
Beograd
Phone: 011/2108368

Naša ordinacija se bavi nehirurškom estetskom medicinom. Nalazi se na prelepoj lokaciji, na samoj obali Dunava, uz Zemunski kej.

Dok uživate u toplom ili hladnom napitku i pogledu sa terase, možete odabrati neki od tretmana koji su vam na raspolaganju.

Konsultacije su besplatne i sve preporuke i savete dobićete od dr Tamare Vasić-Bundalo, koja ima veliko višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Ona će vam preporučiti tretmane u skladu sa vašim željama, godinama i strukturi lica i tela, a sve u cilju da izgledate podmlađeno i potpuno prirodno. Želja nam je da, kao i do sada, gradimo kvalitetne i dugotrajne veze sa pacijentima, kao i da pratimo i unapređujemo sve postignute rezultate.

Sve tretmane u našoj ordinaciji radi dr Tamara Vasić-Bundalo, koja prati sve svetske trendove u oblasti antiaging-a i poseduje sertifikate za svaki tretman koji radi.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...