Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Kozmetičkom salonu DEUS FIZIO kod Arene 2900rsd za MIKRODERMOABRAZIJU + HIGIJENSKI TRETMAN (ručno čišćenje mitisera,ampula,maska) + SVETLOSNA TERAPIJA u trajanju od 2h!

Kraj
0 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Mikrodermoabrazija spada u blage i neagresivne načine skidanja površinskog sloja kože, odnosno izumrlih ćelija. Mikrodermoabrazija je jedna od osnovnih metoda za poboljšanje teksture i izgleda kože. Mikrodermoabrazija se primenjuje na svim tipovima kože, a najčešće
se koristi za sužavanje proširenih pora, u cilju regulacije masnoće kože, za korigovanje manjih bora, sanaciju površinskih ožiljaka, kao i za ublažavanje hiperpigmentacije.Već nakon šest tretmana mikrodermoabrazije, promene u dubini epiderma su vidljive. Ten se ujednačava, a pigmentinih fleka ima sve manje. Dolazi i do učvršćivanja i zgušnjavanja vlakana kolagena, a nivo elastina se povećava.
Mikrodermoabraziju nije preporučljivo izvoditi u slučaju rozacee, proširenih kapilara, bakterijskih infekcija kože, herpesa, bradavica i kod korisnika roakutana.

Higijenski tretman lica predstavlja dubinsko čišćenje kože lica, tokom kojeg se odstranjuje sloj mrtvih ćelija i nečistoće nagomilane u porama. Time se daje mogućnost novim ćelijama da sazru. Rezultat higijenskog trtmana lica je zdrava i hidrirana koža, ujednačenog tena.

Higijenski tretman lica se radi kroz:

*Hemijsko čišćenje (mleko i tonik)

*Dezinkrustaciju galvanskom strujom (po potrebi)

*Omekšavajući gel sa termo maskom za otvaranje pora i lakši rad

*Ultrazvučnu špatulu (po potrebi)

*Komedoekspresiju, tj. čišćenje mitisera

*Darsonvalizaciju, tj. visokofrekventne stuje za dezinfekciju i isušivanje

*Adekvatnu ampulu za eliminaciju problema

*Masažu i limfnu drenažu lica, vrata i dekoltea

*Masku za smirivanje i zatvaranje pora

*Fotodinamsku terapiju i hladan čepić (po potrebi)

Neophodno je uraditi svaki od ovih koraka za korektan higijenski tretman. On mora da bude temeljan, materijal čist i sterilan, a dezinfekcija strujama, laserom ili plavim svetlom je obavezna.
Svetlosna terapija ili OMEGA LIGHT THERAPY je fototerapija koja koristi fotone, svetlost, a ne toplotno zračenje. Korišćenjem svetlosti određene talasne dužine i male energije, menja se aktivnost ćelija. Svetlosnom terapijom se vrši apsorpcija određenje talasne dužine od strane primaoca.

Primena svetlosne terapije

*Svetlosna terapija za smanjenje bola i upalnih procesa
*Svetlosna terapija za stimulacija regeneracije tkiva i nerava

OMEGA LIGHT THERAPY
Omega Light Therapy je uređaj koji emituje svetlosne talase male energije. Raspon talasne dužine je od 423 do 640nm. Omega Light Therapy uređaj može rešiti kompleksne probleme kože. Nema emitovanja toplote, ne dolazi do oštećenja kože i pojave opekotina, niti foto starenja kože (druge vrste koherentnog zračenja). Omega Light Therapy uređaj filtrira svetlost koja nije dobra za kožu. Emituje samo talase određene talasne dužine. Prednost uređaja je i mala energija talasa, pa ne šteti tkivu i očima.

Posetite nas i prepustite se rukama profesionalaca!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: mikrodermoabraziju lica+higijenski tretman (termo maska, ručno čišćenje mitisera,darsonval,ampula prema tipu kože, masaža, maska + Omega light - svetlosna terapija) u trajanju od 2h.

Sa priloženim kuponom iznos od 2900rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti najkasnije do 04.06.2018.

- Neophodna je najava

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon za zakazivanje: 060/314-2678

- Radno vreme: ponedeljak -subota od 10h do 20h

- Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 22, Novi Beograd

- www.deusfizio.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon Deus Fizio
Bulevar Zorana Đinđića 22, Novi Beograd
Beograd
Phone: 060/314-2678

Deus Fizio je kozmetički salon koji se nalazi u ulici Bulevar Zorana Đinđića 22, Novi Beograd,kod Arene.

Posvećeni smo nezi lica i tela i osnovni princip našeg rada temelji se na uzajamnom delovanju zdravlja i lepote. Upravo iz tog razloga, naš tim koji čine stručnjaci iz oblasti kozmetologije i fizioterapije, tretmanima prilazi na jedan nov i savremen način.
Sa željom da klijentima priuštimo najbolju moguću negu, u kozmetičkom salonu Deus Fizio Beograd primenjuju se sertifikovani aparati, kao i preparati renomiranih proizvođača, kao što su MEDICAL 3D COLAGEN, LACRIMA, MATIS.
Posebno smo ponosni na fotodinamsku terapiju, uz koju su rezultati vidno bolji od svih dosadašnjih. Fotodinamska terapija je naročito uspešna u lečenju akni, jer deluje na sva tri faktora koji izazivaju akne. Nakon pregleda određuje se plan lečenja, a terapija se sprovodi jednom do dva puta mesečno.
Takođe, fotodinamska terapija se može uspešno primeniti i u lečenju gljivica i drugih anomalija noktne ploče.
Sa zadovoljstvom ćemo vas upoznati sa 3D MEDICAL COLAGEN, inovativnom formulom za postizanje maksimalnih rezultata u oblasti liftinga.
Prirodan trospiralni kolagen, u kombinaciji sa kvantom svetlosnom terapijom, na prirodan način briše godine sa lica. Usluge koje nudimo su:

TRETMANI LICA: Higijenski tretman lica,Radiotalasni lifting lica, Mezoterapija,Mikrodermoabrazija,Fitopiling,Biološki tretmani - Lacrima,
Svetlosna terapija,Ultrazvučni piling,Voćne kiseline,Dermapen,Plazma pen,3D kolagen

TRETMANI TELA: Depilacija hladnim voskom,Kavitacija,Kvantna terapija Rikta šarm,Radiotalasni lifting tela,Manikir,Pedikir,Anticelulit tretmani,Lečenje gljivica,Masaža.

Za svakog od Vas, sa zadovoljstvom ćemo osmisliti individualnu terapiju. Posetite salon Deus Fizio i uživajte u opuštenoj i prijatnoj atmosferi!

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 10-20h, Nedelja - ne radimo 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...