Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u"Beauty Lounge Clinic" 590rsd OSVEŽAVAJUĆI TRETMAN SA EFEKTOM MIKRODERMOABRAZIJE + maska sa faktorom rasta i hijaluronom! Tretman radi doktorka!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Priuštite sebi tretman sa izuzetnim efektom i iskoristite današnji popust!

Dame koje vode računa o svom izgledu znaju da je osvežavajući tretman osnovni tretman nege lica i da je neophodno  raditi ga jedanput mesečno imajući u vidu izloženost kože štetnim uticajima spoljne sredine kao što su smog, duvanski dim, prašina

Nakon pregleda kože tretman se započinje preparatima za površinsko čišćenje lica, zatim preparatima za dubinsko čišćenje i na taj način  koža se oslobadja površinskih i dubokih nečistoća i izumrlih ćelija.Dodatni rezultati se postižu pilingom sa efektom mikrodermoabrazije, nakon čega je koža blistavo čista, osvežena, hidrirana i spremna da upije sastojke maske sa faktorom rasta i hijaluronom. Na kraju se aplikuje krema.

Tretnan odgovara svim tipovima kože, ne iritira kožu pa se posle tretmana možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tretman radi doktorka.

Efekat je izuzetno blistava i čista koža lica koju će svi primetiti!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jedan tretman

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata osvežavajući tretman za sve tipove kože sa efektom mikrodermoabrazije + maska sa faktorom rasta i hijaluronom

- Tretman radi doktorka

Sa priloženim kuponom iznos od 590rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- NAPOMENA: Mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata, karticama,administrativnom zabranom ili čekvovima

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 20.05.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: : 065/ 210 83 68 ili 011/210 83 68

- Radno vreme: ponedeljak, sreda, petak 12h-20h
                       utorak, četvrtak 10h-18h
                       subota 10h-15h

- Adresa: Bulevar Maršala Tolbuhina 2/55, (bivša Goce Delčeva) Novi Beograd

www.beautyloungeclinic.rs
* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Beauty Lounge Clinic
Bulevar Maršala Tolbuhina 2/55, (bivša Goce Delčeva)
Beograd
Phone: 011/2108368

Naša ordinacija se bavi nehirurškom estetskom medicinom. Nalazi se na prelepoj lokaciji, na samoj obali Dunava, uz Zemunski kej.

Dok uživate u toplom ili hladnom napitku i pogledu sa terase, možete odabrati neki od tretmana koji su vam na raspolaganju.

Konsultacije su besplatne i sve preporuke i savete dobićete od dr Tamare Vasić-Bundalo, koja ima veliko višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Ona će vam preporučiti tretmane u skladu sa vašim željama, godinama i strukturi lica i tela, a sve u cilju da izgledate podmlađeno i potpuno prirodno. Želja nam je da, kao i do sada, gradimo kvalitetne i dugotrajne veze sa pacijentima, kao i da pratimo i unapređujemo sve postignute rezultate.

Sve tretmane u našoj ordinaciji radi dr Tamara Vasić-Bundalo, koja prati sve svetske trendove u oblasti antiaging-a i poseduje sertifikate za svaki tretman koji radi.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...