Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 890rsd za PILEĆE RAŽNJIĆE ZA DVE OSOBE + pofrit + supa ili čorba + kupus salata + desert u restoranu ROTATORIA na Novom Beogradu!

Kraj
13 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Za sve gurmane i ljubitelje dobre srpske kuhinje!Ukoliko nemate ideju šta biste danas pripremali za ručak ovo je ponuda koju ne biste trebali propustiti. Specijalna ponuda za sve vas koji volite ukus i miris mesa na roštilju!

Današnja ponuda podrazumeva pileće ražnjiće za 2 osobe + pofrit + supu ili čorbu (teleća,pileća,paradajz) po izboru + kupus salatu + palačinke (eurokrem) i to uz fenomenalan popust!

Ako želite da počastite svoje prijatelje, ili da ukusno prezalogajite sa svojom porodicom, tada je pravo rešenje da preuzmete Blic kupon i svratite do restorana Rotatorija i uživate.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata pileće ražnjiće za 2 osobe +pofrit + supa ili čorba (teleća, pileća, paradajz) po izboru + kupus salata + palačinke (eurokrem)

- Sa priloženim kuponom iznos od 890rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 17.06.2018.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Radno vreme: svim danima od 08-00,00h (kuhinja radi do 21h)

Nedeljom kuhinja ne radi

- Telefon za rezervacije: 062/200 450

- Adresa: Omladinskih brigada 18b, Novi Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Rotatoria
Omladinskih brigada 18b
Beograd
Phone: 062/200450

Novootvoreni italijanski restoran Rotatoria se nalazi u srcu Novog Beograda, u ulici Omladinskih brigada 18b, preko puta crkve Sv. Dimitrija.

Restoran je poznata po picama pravljenim po originalnoj italijanskoj recepturi od ručno mešanog testa. Na meniju su i drugi specijaliteti kuće, a izuzetna pažnja se poklanja kvalitetu hrane. Porcije su obilne, a cene pristupačne.

Restoran Rotatoria u prijatnom ambijentu uz vrhunsku uslugu nudi specijalitete italijanske kuhinje, najbolje pice, paste, salate, italijanske poslastice, sladolede, kao i probrana vina za potpuno uživanje…

Osoblje restorana je predusretljivo, ljubazno i u svakom trenutku biće vam na raspolaganju kako bi vam ugođaj bio još prijatniji.

Opustite se u prelepon ambijentu, intimnoj atmosferi, i uživajte u pravim gastronomskim čarolijama. 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...