Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite uz BESPLATAN KUPON 7000rsd za IZRADU METALOKERAMIČKE KRUNICE u ordinaciji Dental Milošević na Novom Beogradu!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Uz pomoć dostignuća savremene stomatologije, nijedan vaš problem neće ostati bez rešenja. Put do blistavog osmeha, zaista, nikada nije bio jednostavniji. Ukoliko postoji jedan ili više zuba koje mislite da bi trebalo zameniti, ovo je prava ponuda za vas!

Metalokeramičke krunice predstavljaju standardnu ponudu u izradi fiksnih protetičarskih radova. Njima se mogu nadomestiti pojedinačni zubi ili više zuba u vilici. Sastoje se iz 2 dela: metalnog kostura i keramikom presvučenog sloja. U ustima pacijenta vidljiva je samo keramika tako da ovakve krunice-zubi, izgledaju veoma prirodno.Kada se osmehnete, ne primećuje se nikakva razlika između vaših prirodnih zuba i metal-keramičke krunice.

Dakle, ako imate problema sa zubima, a zbog finansijskih situacija niste mogli sebi da priuštite jednu ovakvu uslugu, ovo je trenutak.  Ljubazni i prijatni stomatolozi iz ordinacije Dental Milošević su tu da vaše zube učine fantastičnim, a boravak kod zubara prijatnim i opuštenim.

Neka vaš osmeh zablista!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu metalokeramičku krunicu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata izradu metalokeramičke krunice

- Sa priloženim kuponom iznos od 7000rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 27.05.2018

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za zakazivanje: 060/678-876-1

- Radno vreme: pon-pet od 10h do 18h, subota po potrebi

- Adresa: Dušana Vukasovića 61, iza kafića Cezar, Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Stomatološka ordinacija Dental Milošević
Dušana Vukasovića 61, iza Cezara
Beograd
Phone: 060/6788761

Stomatološka ordinacija Dental Milošević nudi vam sve vrste usluga opšteg tipa stomatologije i potpuno zbrinjavanje na jednom mestu. U prijatnom ambijentu naše ordinacije, nastojimo da se svi pacijenti osećaju opušteno i sigurno. Jedinstven i lični pristup svakom pacijentu, sa željom da ih oslobodimo straha od same intervencije je ono po čemu se ordinacija Dental Milošević razlikuje od drugih.

Naš stručni kadar rešiće sve vaše nevolje koje se tiču zdravlja vaših zuba, brzo i kvalitetno, uz garanciju vrhunskog kvaliteta usluga. Pored pregleda lekara, možete dobiti i sve neophodne savete o pravilnoj higijeni vaših zuba.

Kako bi vaš osmeh uvek bio blistav i zdrav, nudimo vam usluge popravke i lečenja zuba. Svi tretmani su minimalno invazivni i apsolutno bezbedni, što kod naših pacijenata stvara visok nivo poverenja i sigurnosti.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...