Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Studiu OXY BEAUTY 2000rsd za INSTANT TRETMAN ZA UKLANJANJE PODOČNJAKA MATIČNIM ĆELIJAMA!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Tamni podočnjaci i kesice na donjim kapcima pojavljuju se sa godinama i čine da izgledamo stariji nego što zapravo jesmo a neke osobe čine nesigurnijim nego pojava bora.
Najčešće pojava podočnjaka ne predstavlja znak oboljenja unutrašnjih organa ali je svakako jasan signal da nešto treba preduzeti.
Instant tretman za uklanjanje podočnjaka matičnim ćelijama uključuje nanošenje posebnih preparata sa matičnim ćelijama koji imaju efekat uklanjanja podočnjaka momentalno nakon samo par minuta i lifting masaža lica.

Instant tretman je moćan tretman protiv bora koji radi brzo i efektno  na smanjivanju vidljivih znakova starenja, oživljava kožu i smanjuje pojavu sitnih linija i bora. Savršen dan počinje sa savršenom kožom. Posebno razvijena  naša formula je lagana i sadrži kompleks minerala koji ujednačava tonus  kože.Preparat odmah ulazi u kožu i smanjuje pojavu bora i otoka, deluje na područja koja su izgubila elastičnost, zateze kožu koja je opustena,bez sjaja i volumena. Korisnici odmah uočavaju  pozitivne rezultate, već u nekoliko sekundi.
Tretman koji nudimo" briše "podočnjake  za par minuta , nestaju kao da ih nikada niste imali i izgledate sveze i odmorno.U svetu se odavno ovaj tretman koristi pre odlaska na bitne dogadjaje,proslave,svečanosti,gde treba da izgledate savršeno za par minuta.

Lifting masaža lica uklanja stres i traume zatvorene duboko u mišićima i tkivu lica, glave i vrata. Tretman deluje na boju i zatezanje kože i potkožnih mišića, poboljšavajući elastičnost kože i gipkost.
Ako ne spavate dobro, ako ste umorni, jedan od prvih pokazatelja su otekline, viseće kesice i tamni kolutovi u zoni oka. Kako koža stari,podočnjaci će, ako ste im skloni, postati sve izraženiji. Usporena drenaža i cirkulacija pospešuju pojavu podočnjaka. Posebno se često podočnjaci javljaju kod atopičnih osoba, odnosno osoba sklonih alergijama. Kompletna detoksikacija organizma može dosta da pomogne kod naduvenosti i kesica, ali su spoljni tretmani primenjeni lokalno ipak efikasni. Ponekad pomaže povratak zdravijem načinu života i ishrane, poput dobrog sna ili hrane koja pomaže detoksikaciju organizma. Preparati najčešće sadrže biljne ekstrakte koji pomažu drenažu i pročišćavanje zone oka ali samo kod nas možete za kratko vreme povratiti mladalački i svež izgled uz pomoć specijalnog  instant tretmana sa matičnim celijama.

Očekujemo Vas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Instant tretman za uklanjanje podočnjaka matičnim ćelijama

- Preparati sa matičnim ćelijama
- Lifting masaža lica

Sa priloženim kuponom iznos od 2000rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 12.06.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Zakazivanje je neophodno na tel: 063/388 674, 064/40 20 833

- Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije u suprotnom, kupon će se smatrati iskorišćenim

- Radno vreme: svim danima 12-20h

- Adresa: Pariske komune 24, Novi Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Studio Oxy Beauty
Pariske komune 24, Novi Beograd
Beograd
Phone: 063/388 674

Studio Oxy Beauty nalazi se na Novom Beogradu,u ulici Gandijeva broj 5.
Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata.
U službi vaše lepote i zdravlja,naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva sve usluge koje nudi.Na jednom mestu pružamo široku paletu tretmana koje će probuditi vašu ženstvenost,zdravlje i lepotu..
Sa željom da Vam ponudimo vrhunski tretman,studio Oxy Beauty nudi Vam sledeće usluge:
AMQAT kompjuterska kvantna analiza kompletnog organizma tumačenje i plan ishrane,mezoterapiju iglicama protiv tamnih podočnjaka mezoterapijskim koktelima za izbeljivanje,mezoterapiju lica ili tela iglicama sa aplikacijom koktela,tretman za
podmlađivanje PRP plazmom i tretman u hiperbaričnoj komori,lipoliza iglicama, solarijum Ergoline sa čokoladnim lampama.
U prijatnom ambijentu salona dočekaće vas profesionalni stručni tim. Kod nas ćete se opustiti i uživati u našim sigurnim rukama.


Očekujemo Vas uskoro.

 


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...