Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Studiu OXY BEAUTY 3990rsd za MEZOTERAPIJU LICA ili TELA IGLICAMA SA APLIKACIJOM MEZOTERAPIJSKIH KOKTELA!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Kako bi se usporilo starenje, a već nastale bore ublažile, kožu lica potrebno je redovno negovati,a tretman za podmlađivanje koji se preporučuje kao deo redovne nege je mezoterapija. Ona pomaže da se poboljša ten,kvalitet kože,održava tonus i svežina kože,uspori starenje kože,ojačaju zidovi kapilara,uklone podočnjaci,koža hidrira,ublaže bore inahrani koža, a posebno njeni gornji slojevi.
Šta je mezoterapija?
Mezoterapija je savremena nehirurška procedura za podmlađivanje koja se koristi u estetskoj hirurgiji i dermatologiji. Pomoću ove metode se mikroinjekcijama u srednji sloj kože ubrizgavaju prirodni sastojci u
obliku koktela, odnosno vitamini (A, B, C, E i K), minerali, antioksidansi, hijaluronska kiselina i faktori rasta, to jest ono što koži nedostaje. Zato mezoterapija dovodi do poboljšanja ishrane kože, bolje hidratacije i protoka krvi, a uz to stimuliše stvaranje NOVOG kolagena u koži i umanjuje bore.
Čemu služi mezoterapija?
Mezoterapija daje ODLIČNE rezultate prilikom :uklanjanja finih bora,ožiljaka,fleka i neujednačenog tena,i to na: licu – posebno oko usana i očiju,vratu,dekolteu,rukama,nogama,čelu i telu.
Kako izgleda tretman mezoterapijom i koliko traje?
Mezoterapijski tretman, kada se radi tankim iglicama, može se naneti anestetik u obliku kreme, što gačini komfornim. Zatim se mikroinjekcijama u kožu ubacuje mezoterapijski koktel, a sama procedura traje oko pola sata.
Sve to ove tretmane čini:bezbednim i vrlo komfornim za pacijente.S obzirom na to da nije potreban oporavak nakon ove procedure, pacijenti se odmah mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Eventualno crvenilo nestaje nakon nekoliko sati.
Kada se može raditi mezoterapija?
Mezoterapijski tretman se može uraditi u bilo koje doba godine, bez obzira na to da li je koža osunčanaili ne.
Kakvi su rezultati nakon mezoterapije?
Koža je nakon mezoterapije podmlađena, a konstantna nega mezoterapijskim koktelima održava tonus i svežinu kože i ukoliko se redovno primenjuje značajno se usporava starenje kože. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.
Cilj mezoterapije je da se u koži pospeši proizvodnja kolagena, elastina i hijalurona, kao i da se nahrani aktivnim supstancama neophodnim za zdravu i mladalačku kožu.
Koliko tretmana mezoterapije je potrebno da bi efekti bili izuzetni i sastav mezoterapijskih koktela?
Mezoterapijski kokteli se najčešće sastoje od aktivnih supstanci kao što su Karnitin, Mesostabyl, Vitamin C, Vitamin A, Rutin ekstrakt, Ekstrakt Artičoke, Oligoelementi, Kofein, Hijaluronska kiselina, Dexpantenol,
Hydrotaurin, Biotin, Ginkgo Biloba itd.Doktor pravi koktele za svakog pacijenta ponaosob. Tretman traje oko 30 minuta, a za najbolje efekte preporučuje se serija od 3 do 8 tretmana.
Šta treba izbegavati nakon mezoterapije?
Po mezoterapiji, par dana bi trebalo izbegavati:sunčanje,fizički napor, odnosno znojenje,tuširanje vrućom vodom,aspirin (kao i par dana pre terapije).
Ko ne bi trebalo da se podvrgava mezoterapiji?
Mezoterapija se ne preporučuje:trudnicama,osobama koje imaju autoimuna oboljenja,osobama koje imaju poremećaj zgrušavanja krvi,
osobama koje su alergične na neki od sastojaka koktela,osobama koje imaju bakterijske infekcije kože.
Potrebno je naglasiti da se mezoterapija prvenstveno koristi u preventivne svrhe, kako bi se usporilo i odložilo starenje i nije zamena za laser, facelifting ili hijaluronske filere. Mezoterapija vraća sjaj koži,
izjednačuje i popravlja ten, daje svežiji i podmlađeni izgled, hidrira kožu i vraća joj elastičnost.

 

Zablistajte uz pomoć profesionalaca u Studiu Oxy Beauty!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za tretman lica ili jednu regiju tela

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: mezoterapiju lica ili mezoterapiju tela(jednu regiju po izboru) sa aplikacijom mezoterapijskih koktela

Sa priloženim kuponom iznos od 3990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 08.06.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Zakazivanje je neophodno na tel: 063/388 674, 064/40 20 833

- Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije u suprotnom, kupon će se smatrati iskorišćenim

- Radno vreme: svim danima 12-20h

- Adresa: Pariske komune 24, Novi Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Studio Oxy Beauty
Pariske komune 24, Novi Beograd
Beograd
Phone: 063/388 674

Studio Oxy Beauty nalazi se na Novom Beogradu,u ulici Gandijeva broj 5.
Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata.
U službi vaše lepote i zdravlja,naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva sve usluge koje nudi.Na jednom mestu pružamo široku paletu tretmana koje će probuditi vašu ženstvenost,zdravlje i lepotu..
Sa željom da Vam ponudimo vrhunski tretman,studio Oxy Beauty nudi Vam sledeće usluge:
AMQAT kompjuterska kvantna analiza kompletnog organizma tumačenje i plan ishrane,mezoterapiju iglicama protiv tamnih podočnjaka mezoterapijskim koktelima za izbeljivanje,mezoterapiju lica ili tela iglicama sa aplikacijom koktela,tretman za
podmlađivanje PRP plazmom i tretman u hiperbaričnoj komori,lipoliza iglicama, solarijum Ergoline sa čokoladnim lampama.
U prijatnom ambijentu salona dočekaće vas profesionalni stručni tim. Kod nas ćete se opustiti i uživati u našim sigurnim rukama.


Očekujemo Vas uskoro.

 


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...