Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 890rsd za RELAX MASAŽU CELOG TELA RUSKOM TEHNIKOM od 60 minuta u SALONU "DUOMO" u centru grada! Masažu radi diplomirani fizioterapeut!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Razne kulture širom sveta su razvijale razne tipove masaža uključujuci drevne narode Kine, Indije, Japana, Grčke.
Masaža nije izučavana u Rusiji sve do 1860 godine, ali je počela da se primenjuje tek posle II svetskog rata zbog nedostatka zaliha lekova i opreme.

Terapeuti tvrde da je ,,Ruska masaža” veoma korisna i da pomaže da se opusti telo i stabilizuje nervni sistem, stimuliše metobalizam, dovodi do smanjenja mišićne napetosti, pospešuje cirkulaciju krvi i limfe, poboljšava varenje hrane, izlučivanje toksina i takođe doprinosi lečenju mnogih  bolesti. Ruskom tehnikom se postiže dubinska relaksacija celokupne muskulature.
Tretman se odvija u tri faze masiranja pacijenta, svaka osoba je različita, pa samim tim je i tretman ruske masaže je individualan.
Nakon tretmana, telo je probuđeno, opušteno, bol je uklonjen, cirkulacija je ubrzana.Osim toga ova masaža je relaksirajuća metoda u kojoj se cela muskulatura opušta, i u takvom osećaju ostajete još nekoliko dana nakon tretmana.

Mislite na sebe i svoje zdravlje!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata: relax masažu celog tela ruskom tehnikom od 60minuta

- tretman radi diplomirani fizioterapeut

Sa priloženim kuponom iznos od 890rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 21.06.2018.

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje na telefon: o65/448 3 448

- Radno vreme: svim danima osim ponedeljka od 20-21h

- Adresa: Vojvode Brane 1,Beograd

- instagram

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Frizersko kozmetički salon Duomo
Vojvode Brane 1, Beograd
Beograd
Phone: 069/1313113

Salon Duomo se nalazi u ulici Vojvode Brane 1, blizu tržnog centra Zira i Vukovog spomenika.U ponudi imamo veliki broj tretmana za negu i revitalizaciju kose a preparati koje koristimo su za profesionalnu upotrebu od
vrhunskih proizvođača- Revlon,Loreal,Paul Mitchel,Crystal Nails,Magnetic,NSP, China Glaze, OPI, IBD.

Ovo je mesto gde možete u prijatnom klimatizovanom ambijentu da se opustite i uživate u mnogobrojnim tretmanima koje Vam nudimo. Pružamo frizerske i kozmetičke usluge kao što su: pedikir, manikir gel lak, depilacija, svilene trepavice, profesionalne masaže, anticelulit,maderoterapija,relax,solarijum...

Salon Duomo je moderno dizajniran i opremljen salon u kome se klijenti osecaju veoma prijatno i opušteno a ljubaznost,profesionalnost i stručnost osoblja je ključ njihovog zadovoljstva.

Posetite nas i uverite se i sami u naš kvalitet!

  
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...