Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u restoranu STARA ŽUTA GREDA 580rsd za DVE PORCIJE PILEĆIH MEDALJONA PUNJENIH KAČKAVALJEM I ŠUNKOM + dve kupus salate + dve palačinke (džem/eurokrem)!

Kraj
11 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ako ste se uželeli pravih specijaliteta koje su spremali vrhunski kuvari, svratite do restorana „STARA ŽUTA GREDA“ kako biste uživali u vrhunskom pilećem specijalitetu sa svojim prijateljima, poslovnim partnerima ili čak porodicom!

Naša ponuda obuhvata dve porcije pilećih medaljona punjenih kačkavljem i šunkom + dve kupus salate + dve palačinke (džem/eurokrem) i to za neverovatnih 580rsd!

Više od 20 godina kulinarskog iskustva i ugostiteljstva kao i apsolutno prijatan ambijent upotpuniće vaš osećaj zadovoljstva. Ljubazno osoblje će vam biti na raspolaganju tokom vašeg ugodnog boravka i uživanja u današnjoj pripremljenoj ponudi samo za vas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Jedna osoba može da preuzme najviše 2 kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata dve porcije pilećih medaljona punjenih kačkavljem i šunkom + dve kupus salate + dve palačinke (džem/eurokrem)

- Sa priloženim kuponom iznos od 580rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti od ponedeljka do subote od 17h-22h, a najkasnije do 31.05.2018.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za rezervacije: 011/285 28 24 ili 064 /50-48-482

- Radno vreme: pon-sub od 08-24h, nedelja je neradan dan

- Adresa: Generala Horvatovića 55, Vraćar, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Stara Žuta Greda d.o.o
Generala Horvatovića 55
Beograd
Phone: 011/2852824

Stara Žuta Greda je restoran sa tradicijom od skoro tri decenije.  Ispred skromne kafanice otvorene 1992. godine stajala je greda na kojoj su sate provodili lokalni ljubitelji piva... Kada je trebalo da dobije naziv, ti isti su joj i kumovali. Nazvaše je "Žuta greda"...

Kažu da Stara Žuta greda u Beogradu, ima "dušu", kakva se retko sreće. Domaćinska atmosfera koju smo stvorili unutar zidova našeg restorana i ljubazno osoblje, učiniće da zaboravite na svakodnevne probleme i prepustite se uživanju u ukusima i mirisima vrhunskih specijaliteta. Nadaleko poznata po obilnoj, svežoj i jeftinoj domaćoj klopi, dugo je bila omiljeno mesto okupljanja kako starih, tako i mladih. Kada svratite u restoran vreme jednostavno prestane da postoji.

Vremena i običaji se menjaju, ali mi ostajemo verni proverenom kvalitetu naše hrane i pića, kao i perfektnoj usluzi svakog gosta koji nam dođe. Savršen spoj tradicije i detalja savremenog doba protkanih kroz ambijent restorana, čine da zadržavamo autentičnost sa jedne strane i pratimo standarde koje postavlja savremeno ugostiteljstvo sa druge strane, ovaj restoran odiše prijatnom i domaćinskom atmosferom.  Kao i onda, i danas se u "Gredi" jedu ukusni specijaliteti, prilagođeni svačijem džepu.

Naša vrata su vam otvorena svakoga dana od 8 do 24 sata. Restoran se nalazi na Vračaru u Ulici Generala Horvatovića 55.

Dođite i uživajte u izvrsnoj domaćoj kuhinji. 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...