Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

PLATITE na LICU MESTA samo 580rsd ZAMENU 2 ZIMSKE GUME ZA LETNJE na putničkiom vozilu uz montažu i balansiranje + pregled ispravnosti trapa! Neka vaša bezbednost bude na prvom mestu!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ne čekajte visoke temperature da obavite ovu rutinsku intervenciju na vašem ljubimcu. Vreme je da vašem četvorotočkašu obezbedite nove letnje gume i spremite ga za vožnju.

Zamena guma na prelazu sezona, osim što je regulisana zakonom, obaveza je svakog vozača zarad bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, kao i ljubavi prema svom automobilu. Uz zamenu guma dobijate i balansiranje istih što vašu vožnju čini daleko bezbednijom i prijatnijom. Ako se balansiranje ne uradi na vreme gume se troše brže i neravnomernije, stradaju ležajevi, amortizeri i druge komponente sistema oslanjanja. Svaki put kada se gume montiraju na točak i kad se ponovo stavljaju nakon popravke moraju se balansirati. Takođe, dobijate i pregled ispravnosti prednjeg i zadnjeg trapa!

Neka vaša bezbednost bude na prvom mestu!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za zamenu dve gume

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata zamenu 2 zimske gume na putničkom vozilu od 13,14,15 i 16 cola za letnje uz montažu i balansiranje + pregled ispravnosti trapa

- Ponuda ne obuhvata: run- flat gume bilo koje dimenzije, gume na felnama bez rupe u sredini felne, gume od 17,18,19 i više cola

- Sa priloženim kuponom iznos od 580rsd plaćate našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 30.05.2018.

- Obavezno poneti sa sobom odštampan BLIC kupon

- Nije potrebna najava

- Telefon:011/22 74 235 ili 065/27 64 235 ili 060/02 18 000 

- Radno vreme: pon-sub 08:00h-19:00h,  nedelja: ne radi 

- Adresa: Bežanisjkih ilegalaca 13

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Autoperionica i vulkanizer MP
Bežanijskih ilegalaca 13
Beograd
Phone: 011/2274235

Autoperionica i vulkanizer "MP" ima širok spektar usluga vezan za popravku i održavanje vašeg automobila! Možete biti uvereni da automobil dajete u prave ruke jer vam kvalitet garantuje stručno i ljubazno osoblje sa dugogodišnjem iskustvom u automehanici!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...