Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Plati u Fotokopirnici KAĆA 07 već od 700rsd SLIKU NA CANVAS PLATNU SA BLIND RAMOM PO VAŠEM IZBORU RAZNIH DIMENZIJA!

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Sigurno se pitate, zbog čega je izrada fotografija na slikarskom platnu toliko aktuelna i često korišćenja u današnje vreme a ljudi su, naprosto, opčinjeni tim vidom izrade fotografija. Velikim delom odgovor je u specifičnoj teksturi samog platna, koja prijaljudskom oku. Drugi razlog je refleksija svetlosti od platna je drugačija i prirodnija od refleksije svetlosti ravne površine – foto papira.

Digitalna štampa na slikarskom platnu je nova tehnologija štampanja digitalnih fotografija. Kvalitetna digitalna štampa na slikarskom platnu će brzo  i vrlo  upečatljivo pretvoriti vaše fotografije ili reprodukcije poznatih slikarskih autora u istinsku umetnost.
Grafika tehnikom digitalne ploter štampe na slikarskom platnu se reprodukuje sa postojećih umetničkih dela, ili bilo kog digitalnog fajla a predstavlja idealan način da se omiljena fotografija pretvori u komad atraktivne umetnosti.  Ova tehnika digitalne štampe će vam pomoći da oplemenite vaš ili nečiji  poslovni ili stambeni prostor omiljenim reprodukcijama ili vašim porodičnim fotografijama koje će biti prenesene na slikarsko platno.

Neka Vaš poklon bude originalan a osoba kojoj poklonite biće, sigurni smo, vrlo srećna. Obradujte sebe ali i vaše prijatelje, originalnim poklonom!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za  jednu od ponuđenih opcija

- Jedna osoba može preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata jednu od ponuđenih opcija:

* Slika na canvas platnu sa blind ramom, dimenzija 30x30cm za 700 rsd

* Slika na canvas platnu sa blind ramom 60x40cm za 1.000rsd

* Slika na canvas platnu dimenzije 60x100cm za 1.950rsd 

- Sa priloženim blic kuponom iznos od 700rsd ili 1000rsd ili 1950rsd, u zavisnosti za koju opciju se opredelite, plaćate našem partneru na licu mesta

- Neophodna je najava dan unapred

- Rok izrade 5-7 radnih dana

- Fotografiju i Blic kupon možete odneti lično u fotokopirnicu ili poslati na email: kopirnicakaca07@gmail.com. Obavezno naznačiti u mejlu za koju opciju ste se opredelili  

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 15.06.2018.  

- Radno vreme: pon-pet od 08h do 20h, subota od 08h do 14h

- Telefon:011/ 398 26 59

- Adresa: Borisavljevićeva 85 (Ulaz iz Kumodraške 36)

- http://www.kopirnicakaca.co.rs/

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona! 

 

Podaci partnera
Lokacija
Kaća 07
Borisavljevićeva 85,
Beograd
Phone: 011/ 398 26 59

Fotokopirnica Kaća je osnovana 2009. godine u Beogradu. Od male kopirnice ubrzo smo se proširili u kopir centar koji danas obavlja više delatnosti od kojih izdvajamo lasersko sečenje i lasersko graviranje, kompjutersko sečenje folija za izradu reklama i natpisa, fotokopiranje crno-belo i kolor do dimenzije A3, profesionalno koričenje diplomskih radova sa zlatotiskom, digitalna i ofset stampa. Fotokopiranje crno-belo i kolor radimo na digitalnim XEROX mašinama poslednje generacije što nam pruža vrhunski kvalitet otiska u rezoluciji od 1200 dpi, kao i skeniranje, koričenje i štampanje svih vrsta radova. Crno belo kopiranje vršimo do veličine A3, a kolor 320 mm x 480 mm.

U ponudi su bordo, teget, crna varijanta korica. Jedinstveno za ovaj sistem koričenja - samo kod nas jednom povezani materijal možete raskoričiti i ponovo povezati BEZ uništavanja originala i korica!!! Superiorno u slučaju kada treba zameniti nekoliko listova u poslednjem trenutku. Ovaj sistem koričenja je idealan za diplomske, magistarske i doktorske radove, kao i za projekte, ugovore. Samo kod nas ovakav vid povezivanja se realizuje u najkraćem mogućem roku (najviše 24 sata).

Lasersko graviranje portreta na drvetu, staklu, ogledalu i drugim predmetima. Izrada puzli sa Vašom fotografijom do dimenzije 300 mm x 600 mm, izrada poklona za rođenje deteta. Izrada pločica za označavanje stambenog i poslovnog prostora u modernom stilu. Pločice su izrađene od PVC-a debljine 1,5 mm, srebrne ili zlatne boje, laserski gravirane sa duplo lepljivom trakom za laku montažu.

Posetite nas i uverite u kvalitet i sigurnu saradnju. Možete nam pisati za željama i sugestijama ili pozvati telefonom. Rado ćemo Vam odgovoriti i izaći u susret, i potrudićemo se da ispunimo svaku Vašu želju...

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...