Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Kozmetičkom salonu DEUS FIZIO kod Arene 4900rsd za SERIJU OD 10 TRETMANA LASERSKOG LEČENJA GLJIVICA NA NOGAMA! Iskoristite POPUST!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Zadebljanje nokta, pojava neravnine na površini nokta, promena boje ili odvajanje nokta su gotovo sigurni znaci da seradi o gljivičnoj infekciji i preporučuje se da odmah i bez odlaganja potražite profesionalnu pomoć.

Gljivice se razvijaju u mračnim,vlažnim i toplim sredinama, pa su zato noge i obuća odlično mesto za njih.
Početak gljivične infekcije nokta može se manifestovati kao mala tačka žute ili bele boje, a bez intervencije na sprečavanju infekcije postepeno se može širiti i izazvati podizanje nokta.
Netretirana gljivična infekcija nokta može kasnije dovestii do gubitka nokta i širenja gljivične infekcije na kožu prstiju i nogu.
Lečenje gljivičnih infekcija je najdelotvornije ukoliko se započne u početnoj fazi, dok gljivice ne počnu da zahvataju velike površine.

Tretmanom kojim se vrši lečenje gljivičnih infekcija u početnoj, bezbolno se otklanja inficirani deo površine nokta, a nakon toga se radi serija neagresivnih i bezbolnih tretmana.

Lečenje gljivica se radi i fotodinamskom terapijom koja koristi kombinaciju elektromagnetnih dejstava:

  *Superimpulsno koherentno lasersko zračenje niskog intenziteta (LLLT)
  *Impulsno nekoherentno infracrveno zračenje
  *Pulsirajuću crvenu svetlost vidljivog opsega
  *Stalno magnetno polje

Crvena svetlost uništava gljivice, a fotozračenjem, odnosno stimulacijom regeneracije ćelija ojačava se imunitet i obezbeđuje ponovno povezivanje nokta sa tkivom.

Fotodinamska terapija pojačava snabdevanje ćelija kiseonikom, ubrzava cirkulaciju krvi i limfe, a kao rezultat rezultat dobija se zdrav nokat, vezan za tkivo i imunitet koji štiti od ponovne pojave gljivičnih infekcija.

Pored tretmana za lečenje gljivica, potrebno je nastaviti i brigu o noktima i koži nogu i kod kuće, prema našim savetima.

Posetite nas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Seriju od 10 tretmana laserskog lečenja gljivica na nogama

Sa priloženim kuponom iznos od 4900rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti najkasnije do 05.06.2018.

- Neophodna je najava

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon za zakazivanje: 060/314-2678

- Radno vreme: ponedeljak -subota od 10h do 20h

- Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 22, Novi Beograd

- www.deusfizio.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon Deus Fizio
Bulevar Zorana Đinđića 22, Novi Beograd
Beograd
Phone: 060/314-2678

Deus Fizio je kozmetički salon koji se nalazi u ulici Bulevar Zorana Đinđića 22, Novi Beograd,kod Arene.

Posvećeni smo nezi lica i tela i osnovni princip našeg rada temelji se na uzajamnom delovanju zdravlja i lepote. Upravo iz tog razloga, naš tim koji čine stručnjaci iz oblasti kozmetologije i fizioterapije, tretmanima prilazi na jedan nov i savremen način.
Sa željom da klijentima priuštimo najbolju moguću negu, u kozmetičkom salonu Deus Fizio Beograd primenjuju se sertifikovani aparati, kao i preparati renomiranih proizvođača, kao što su MEDICAL 3D COLAGEN, LACRIMA, MATIS.
Posebno smo ponosni na fotodinamsku terapiju, uz koju su rezultati vidno bolji od svih dosadašnjih. Fotodinamska terapija je naročito uspešna u lečenju akni, jer deluje na sva tri faktora koji izazivaju akne. Nakon pregleda određuje se plan lečenja, a terapija se sprovodi jednom do dva puta mesečno.
Takođe, fotodinamska terapija se može uspešno primeniti i u lečenju gljivica i drugih anomalija noktne ploče.
Sa zadovoljstvom ćemo vas upoznati sa 3D MEDICAL COLAGEN, inovativnom formulom za postizanje maksimalnih rezultata u oblasti liftinga.
Prirodan trospiralni kolagen, u kombinaciji sa kvantom svetlosnom terapijom, na prirodan način briše godine sa lica. Usluge koje nudimo su:

TRETMANI LICA: Higijenski tretman lica,Radiotalasni lifting lica, Mezoterapija,Mikrodermoabrazija,Fitopiling,Biološki tretmani - Lacrima,
Svetlosna terapija,Ultrazvučni piling,Voćne kiseline,Dermapen,Plazma pen,3D kolagen

TRETMANI TELA: Depilacija hladnim voskom,Kavitacija,Kvantna terapija Rikta šarm,Radiotalasni lifting tela,Manikir,Pedikir,Anticelulit tretmani,Lečenje gljivica,Masaža.

Za svakog od Vas, sa zadovoljstvom ćemo osmisliti individualnu terapiju. Posetite salon Deus Fizio i uživajte u opuštenoj i prijatnoj atmosferi!

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 10-20h, Nedelja - ne radimo 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...