Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u SERVISU RAČUNARA D&A&K već od 499rsd za SERVISIRANJE RAČUNARA, ČIŠĆENJE OD VIRUSA i PRAŠINE ili OPTIMIZACIJU OPERATIVNOG SISTEMA! Iskoristi POPUST!

Kraj
8 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Koliko vam se puta desilo da vam računar baguje tj. štucka,odjednom se ugasi, ili ode u ’sleep mode’ bez da vas je pitao za dozvolu ili vam se desilo da vam se kompjuter odjednom ugasio ali vi više niste u mogućnosti da ga upalite.

Današnja ponuda obuhvata: Optimizaciju operativnog sistema za sve vrste računara + gratis saveti za nadogradnju računara  ili čišćenje od prašine sa zamenom termalne paste i termal padova + gratis saveti za nadogradnju računara ili čišćenje od virusa i malvera svih vrsta računara + gratis saveti za nadogradnju računara,u zavisnosti od toga kakav je kvar na vašem računaru.

Nemojte čekati danima da se kvar proširi i postane tri puta skuplja popravka. Nemojte dovesti sebe u situaciju da neke nagomilane kvarove ne možemo uopšte da popravimo, da se kvar ne isplati, pa morate da kupujete nov laptop ili računar. 

Ako se Vaš kompjuter greje, poseduje viruse, prašinu i preti da samo jednim padom sistema izgubi sve Vama bitne stvari? Nemojte se češkati po glavi već ukoliko imate bilo kakav problem ili primećujete da Vaš računar ovih dana teško diše – ne mučite ga više. Vreme je da mu poklonite mali znak pažnje nakon koga će vaše svako druženje biti nalik pravom uživanju- svaka Vaša komanda biće momentalno izvršena, a svaka hitna stvar brže završena! Vratite mu stari sjaj za simboličnu sumu.

 
Posetite Servis računara D&A&K i problem će biti rešen!

 

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu od 4 ponuđene opcije

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: servisiranje svih vrsta računara. Možete se opredeliti za jednu od ponuđenih opcija:

* Optimizacija operativnog sistema za sve vrste računara + gratis saveti za nadogradnju računara za 499rsd

* Čišćenje od prašine sa zamenom termalne paste i termal padova + gratis saveti za nadogradnju računara za 699rsd

* Čišćenje od virusa i malvera svih vrsta računara+gratis saveti za nadogradnju računara za 599rsd

Sa priloženim kuponom iznos od 499rsd,690rsd,699rsd ili 599rsd u zavisnosti za koju opciju se opredelite plaćate našem partneru na licu mesta

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 24.06.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon: 061/2890-793

- Radno vreme: pon-pet 10-20h,subota 11-15h

- Adresa: Lazara Kujundžića 86, Beograd,Banovo Brdo

 * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Servis računara D&A&K
Lazara Kujundžića 86, Beograd,Banovo Brdo
Beograd
Phone: 061/2890-793

PC SERVIS D&A&K otvoren je 2013.godine,sa timom ambicioznih i vrednih mladih ljudi.
Servis vrši sve popravke na: LAPTOP, DESKTOP i TABLET RAČUNARIMA.
Takođe vršimo i sve vrste popravke elektronike,kao i nabavku i ugradnju,kako polovnih tako i novih komponenata.
Zahvaljujući Vašem poverenju opstali smo na tržištu jake konkurencije i iz godine u godinu usavršili metode i tehnike popravke laptop,desktop i tablet računara. Nudimo kvalitetnu i brzu uslugu,uz stručno osoblje po veoma povoljnim cenama. Naš tim je spreman da u svakom trenutku izađe u susret klijentima i pomogne stručnim savetima za brzo otklanjanje problema.
Prilikom svog rada koristimo savremene alate i mašine, koji nam omogućavaju lakši i precizniji pristup računaru, kao i brzu i efikasnu popravku i servis istog. Takođe nastojimo da konstantnim praćenjem inovacija u računarskoj tehnologiji, budemo u mogućnosti da Vam izađemo u susret pri svim nastalim problemima sa Vašim računarom. Samo uz redovan servis možete očekivati duži rad Vašeg računara bez kvarova!

Usluge našeg profesionalnog tima Vam stoje na raspolaganju.

  
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...