Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Plati 590rsd u NOVOOTVORENOM salonu La Bella Dona na BULEVARU za PILING TELA + RELAX MASAŽU CELOG TELA u trajanju od 60 minuta (eterična ulja ruzmarina, lavande) ! Popust 70%!

Kraj
9 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Tempo života je sve brži, zahtevi koji se postavljaju pred nas na radnom mestu sve su veći tako da nam je stres skoro svima postao stalni pratilac, a sa njim i hronični umor, napetost, nervoza, anksioznost. Sve ovo, ukoliko ne obratimo pažnju na vreme dovodi vremenom do čestih glavobolja, nesanica, povišenog pritiska, slabljenja imunog sistem I loseg opsteg zdravstveog stanja.
Ali postoji rešenje!

Današnja ponuda obuhvata piling tela + relax masažu celog tela u trajanju od 60 minuta (eterična ulja ruzmarina, lavande) i to uz fenomenalan popust od 70%!

Prvo se izvodi piling tela (preparatima za piling) koja je specijalno osmišljena da u potpunosti ukloni izumrle ćelije epitela, obnavlja i regeneriše kožu, podstiče prokrvljenost i samim tim utiče na ten, teksturu kože. Nakon toga se možete opustiti uz
relax masažu celog tela!

Relax masaža tela u trajanju od 60 minuta (eterična ulja ruzmarina, lavande) izvodi se u mirnom i opuštajućem ambijentu kozmetičkog salona La Bella Dona gde će iskusni maseri uz upotrebu najkvalitetnijih ulja i esencija, opustiti vaše telo, ukloniti stres, glavobolju i nahraniti vaše telo i kožu neophodnom energijom. Dobro izvedena masaža ne dopire samo pod kožu, ona prodire čak i dublje od mišića i kostiju, ona prodire duboko u vašu dušu. Dobra masaža stvara osećaj ugodnosti, poverenja i radosti.

Nemojte više maštati kako bi bilo lepo da vas neko izmasira i ukloni  napetost iz vašeg tela. Uradite to sada!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata Piling tela + relax masažu celog tela u trajanju od 60 minuta (eterična ulja ruzmarina, lavande)

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 590rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 07.06.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefon: 065/ 66 90 474

- Radno vreme: pon-pet 0d 10h do 20h, subota od 10h do 16h

- Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 158, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon La Bella Dona
Bulevar Kralja Aleksandra 158
Beograd
Phone: 065/6690474

Kada poželite da učinite nešto samo za sebe – posvetite se svome telu. Novootvoreni kozmetički salon La Bella Dona je mesto gde ćete se opustiti i ulepšati.

Nalazimo se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 158, Beograd. U svojoj ponudi imamo veliki broj kozmetičkih tretmana, koji će vam omogućiti da se osećate lepo, zdravo i negovano. U prijatnom ambijentu našeg salona možete se opustiti i uživati u brojnim tretmanima uz upotrebu kozmetike vrhunskog kvaliteta. Pored kozmetičkih tretmana nudimo i sve vrste ručnih masaža koje radi profesionalni fizioterapeut (relax, anticelulit, masaže okglagijama, terapeutske masaže leđa) i termopakovanje, depilacije celog tela hladnim ili toplim voskom ili šećernom pastom.

Zablistajte u svom punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osećate zadovoljno i samouvereno. Vaš kozmetički salon La Bella Dona!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...