Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Studiu MAXIMUS Z 390rsd za GEL LAK na RUKAMA ili NOGAMA + APARATURNI MANIKIR! Iskoristite POPUST uz BESPLATAN KUPON!

Kraj
11 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Nokti tretirani gel lak tehnikom su jači, lepši, stalno uredni i ne traže poseban "kućni" tretman. Ovaj vid ulepšavanja noktiju će biti adekvatan uz bilo koju garderobu i priliku jer pruža izgled prirodnih, zdravih,lepih i sjajnih noktiju! Gel lak je revolucionarna tehnologija koja bez turpijanja i oštećenja nokatne ploče omogućava da se lak zadrži na noktima 2 do 4 nedelje.

Aparaturni manikir se bitno razlikuje od klasičnog kao i spa manikira u sistemu samog obavljanja. Električne turpije sa jasno definisanim nastavcima su namenjene i akcentovane u aparaturnom manikiru. Savetuje se korišćenje električne turpije za oblikovanje noktiju, poliranje noktiju, kao i sređivanje zanoktica. Nokti koji su ispucali, krti, lomljivi, skloni listanju, neophodno je negovati ojačivačima za nokte. Nokat koji je jak, zdrav i čvrst može se besprekorno lakirati, bez bojazni da će popucati ili izlistati se.

Posetite nas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete kupiti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Gel lak na rukama ili nogama+aparaturni manikir

- Sa priloženim blic kuponom iznos od 390rsd plaćate našem partneru na licu mesta

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 22.07.2018.

- Neophodno je zakazivanje unapred

- Telefon za informacije i zakazivanje: 062/873 66 99

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Adresa: Rabina Alkalija 6, Beograd,Zemun

- Radno vreme: 10-22h, vikendom po dogovoru


 * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Sportsko rekreativ.centar Maximus Z
Rabina Alkalija 6
Beograd
Phone: 064/173 74 06

Fitness klub Maximus Z je sportsko rekreativni klub, namenjen isključivo devojkama, ženama, ali i starijim damama koje žele da ostanu u formi i brinu o svom telu i kondiciji. U toku celog dana na raspolaganju vam je stručna pomoć trenera.

U klubu Maximus Z, licencirani instruktori veoma ozbiljno i kvalitetno pristupaju svakom polazniku sa određivanjem pojedinačnih programa vežbanja, savetima u vezi ishrane kao i merenjem na posebnoj bioimpedanca vagi gde dobijate informacije o biološkom stanju organizama. Klub poseduje tuševe, svlacionicu...

 

 

Ocene i Komentari
Korisnik
Komentar
Ocena
brankicaj
Odlično
Sonjce
Izuzetno prijatan ambijent, Veoma sam zadovoljna!
Odlično
 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...