Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 890rsd za RELAX MASAŽU CELOG TELA RUSKOM TEHNIKOM od 60 minuta u SALONU "DUOMO" u centru grada! Masažu radi diplomirani fizioterapeut!

Kraj
10 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Razne kulture širom sveta su razvijale razne tipove masaža uključujuci drevne narode Kine, Indije, Japana, Grčke.
Masaža nije izučavana u Rusiji sve do 1860 godine, ali je počela da se primenjuje tek posle II svetskog rata zbog nedostatka zaliha lekova i opreme.

Terapeuti tvrde da je ,,Ruska masaža” veoma korisna i da pomaže da se opusti telo i stabilizuje nervni sistem, stimuliše metobalizam, dovodi do smanjenja mišićne napetosti, pospešuje cirkulaciju krvi i limfe, poboljšava varenje hrane, izlučivanje toksina i takođe doprinosi lečenju mnogih  bolesti. Ruskom tehnikom se postiže dubinska relaksacija celokupne muskulature.
Tretman se odvija u tri faze masiranja pacijenta, svaka osoba je različita, pa samim tim je i tretman ruske masaže je individualan.
Nakon tretmana, telo je probuđeno, opušteno, bol je uklonjen, cirkulacija je ubrzana.Osim toga ova masaža je relaksirajuća metoda u kojoj se cela muskulatura opušta, i u takvom osećaju ostajete još nekoliko dana nakon tretmana.

Mislite na sebe i svoje zdravlje!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata: relax masažu celog tela ruskom tehnikom od 60minuta

- tretman radi diplomirani fizioterapeut

Sa priloženim kuponom iznos od 890rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 21.06.2018.

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje na telefon: o65/448 3 448

- Radno vreme: svim danima osim ponedeljka od 20-21h

- Adresa: Vojvode Brane 1,Beograd

- instagram

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Frizersko kozmetički salon Duomo
Vojvode Brane 1, Beograd
Beograd
Phone: 069/1313113

Salon Duomo se nalazi u ulici Vojvode Brane 1, blizu tržnog centra Zira i Vukovog spomenika.U ponudi imamo veliki broj tretmana za negu i revitalizaciju kose a preparati koje koristimo su za profesionalnu upotrebu od
vrhunskih proizvođača- Revlon,Loreal,Paul Mitchel,Crystal Nails,Magnetic,NSP, China Glaze, OPI, IBD.

Ovo je mesto gde možete u prijatnom klimatizovanom ambijentu da se opustite i uživate u mnogobrojnim tretmanima koje Vam nudimo. Pružamo frizerske i kozmetičke usluge kao što su: pedikir, manikir gel lak, depilacija, svilene trepavice, profesionalne masaže, anticelulit,maderoterapija,relax,solarijum...

Salon Duomo je moderno dizajniran i opremljen salon u kome se klijenti osecaju veoma prijatno i opušteno a ljubaznost,profesionalnost i stručnost osoblja je ključ njihovog zadovoljstva.

Posetite nas i uverite se i sami u naš kvalitet!

  
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...