Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 2690 NOĆENJE ZA 4-6 osoba u LUX apartmanima The Only Pine na ZLATIBORU! Besplatan boravak za decu mladju od 2 godine!

Kraj
10 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ukoliko tražite mir, udobnost i gostoprimstvo onda ste na pravom mestu. Posetite jednu od najlepših planina u Srbiji i priuštite sebi i dragim osobama boravak u HoteluThe Only Pine apartments na Zlatiboru.

Naši apartmani su namenjeni gostima koji zele apsolutni mir, čistu prirodu i pre svega izuzetno čist vazduh jer se nalazimo upravo na ostalim Ozonskim stazama, Jedini Bor i Čigota. Svi studiji poseduju kompletno opremljenu kuhinju, televizor, bežični internet,kupatilo sa peškirima i fenom, posteljina.Za goste je obezbeđen nadkriveni parking prostor.

Mir i nezaboravni pogledi tokom svih godišnjih doba privlače goste koji se rado vraćaju. Slikoviti prirodni mozaici u okolini hotela “The Only Pine apartments”, sklopljeni od četinara, mirisnih livada i nepreglednih pašnjaka, postali su jedan od najistaknutijih povoda za posetu ovom hotelu, odakle su im mnoge čari Zlatibora nadohvat ruke.

Do nas vas dovodi uredjena i osvetljena staza pored ili kroz Borovu šumu svega 15-tak minuta lagane šetnje od centra, a pored nas se nastavlja put ka samom vrhu Cigote čija je visina 1422m i pravi je izazov za sve turiste sportskog duha koji vole duge šetnje.

Iskoristite ovu fenomenalnu ponudu i uživajte sa porodicom ili prijateljima u čarima Zlatibora!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Neophodno je preuzeti minimum 4 kupona

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata noćenje za jednu osobu u lux apartmanima The Only Pine na Zlatiboru

- Ponuda važi za minimum 4 do 6 osoba

- Besplatan boravak za decu mlađu od 2 godine 

- USLOVI PLAĆANJA I REZERVACIJE:                      

     * Pre preuzimanja kupona  neophodno je  proveriti popunjenost kapaciteta i izvršiti rezervaciju    
     * Prilikom rezervacije obavezno poslati preuzete kupone na E-mail: milica@icb.rs  
     * Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti boravka, na račun našeg partnera a preostali iznos plaćate na licu mesta prilikom dolaska u hotel    
     * Broj računa za uplatu dobijate direktno od našeg partnera prilikom rezervacije i nakon poslatih kupona mejlom    
     * U slučaju da nije uplaćen novac, a sprečeni ste da dođete, neophodno je otkazati rezervisan termin
     * Akontacija je nepovratna i zadržava se u slučaju odustajanja, pre dolaska ili u toku boravka
     * Boravišna taksa nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta, 120 rsd za odrasle i 60 rsd za decu po danu    
    
- Kupon možete iskoristiti  do 30.06.2018. Nakon naznačenog roka,kupon nije moguće koristiti

- Telefon za informacije i rezervacije: 063/558 118

- Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

- Adresa: Gornji gajevi,Zlatibor


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
The Only Pine apartments Zlatibor
Gornji gajevi, Zlatibor
Srbija
Phone: 063/558 118

Dobro došli u Hotel The Only Pine apartments koji se nalazi se u podnožju najpoznatije Ozonske staze Spomenik koji je zasigurno, uvek na vodećem mestu koje se mora obići kada ste na Zlatiboru.

Do nas vas dovodi uredjena i osvetljena staza pored ili kroz Borovu šumu svega 15tak min lagane šetnje od centra, a pored nas se nastavlja put ka samom vrhu Cigote čija je visina 1422m i pravi je izazov za sve turiste sportskog duha koji vole duge šetnje.

Položaj apartmana je ono što nas izdvaja od vreve i gužve centra. Naši apartmani su namenjeni gostima koji zele apsolutni mir, čistu prirodu i pre svega izuzetno čist vazduh jer se nalazimo upravo na ostalim Ozonskim stazama, Jedini Bor i Čigota.

Kao i na položaju “Ruže vetrova” gde se spajaju morska i planinska klima sto je dragoceno za revitalizaciju celokupnog organizma a posebno za disajne probleme (bronhitis, astmu, alergiju), bolesti štitne žlezde i anemije.

Iz naših apartmana se pruža veličanstven pogled na planinske vrhove Tare, Maljena, delova Golije i Mucnja, ceo masiv Cigote kao i na Mokru Goru sa skijalištem Iver. Na najlepšem i najmirnijem delu Zlatibora, stazi zdravlja Jedini Bor, ispod samog spomenika.

Pogled, mešavina vazduha planine i mora, apsoluni mir i predivni predeli za šetnju, daleko od izduvnih gasova i gužve pružice vam najpotpuniji odmor od svakodnevnog brzog načina života.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...