Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u ETER HEALTH CARE u Zemunu 990rsd za TRI TRETMANA efikasne kontrole ASTME i ALERGIJA u BUBBLE PURE AIR balonu sa 99,995% ČISTIM VAZDUHOM!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Astma je, pored ostalog, i multifaktorno uzrokovana, a ponekad i po život opasna bolest za koju ne postoji lijek koji bi doveo do konačnog izlečenja, ali postoje tretmani koji vašu astmu I alergije mogu držati pod kontrolom.
Čist vazduh, bez alergena i uzročnika bolesti, bez ozona i bez organskih i anorganskih zagađenja okoline je najvažniji faktor koji poboljšavaja disanje, ne samo za vreme boravka u BUBBLE PURE AIR balonu, već i kasnije. Studijama urađenim na odeljenju za alergije na ”USP Institut Universitari Dexeus” u Barseloni potvrđeno je da boravak u trajanju od 30 min-45 min, 3 puta nedeljno u BUBBLE PUREAIR balonu sa 99,995% čistim vazduhom ima izvrstan terapeutski uticaj u lečenju astme i bronhija, smiruje i produbljuje disanje, čisti disajne puteve, deluje protiv upala i protiv alergija. Tretman u BUBBLE PURE AIR balonu obezbeđuje dobru detoksikaciju vaših respiratornih organa, pa samim tim smanjuje nastanak velikog broja antitela IgE,što obezbeđuje značajno smanjenje alergijskih reakcija i poboljšanje kavaliteta života.

BUBBLE PURE AIR je prvi mobilni prostor u kome je moguće udisati 99,995% čist vazduh zahvaljujući tehnologiji prečišćavanja vazduha
patentiranoj od strane proizvođača, španske kompanije ZONAIR3D. Studije urađene u USP Hospital Universitari Dexus u Barseloni, dokazale su da pacijenti sa simptomatologijom astme i alergije imaju značajno poboljšanje kvaliteta života ukoliko se podvrgavaju ovakvoj vrsti detoksikacije koju obezbeđuje tretman u BUBBLE PURE AIR balonu.

Preporuka je 2-3  tretmana nedeljno u trajanju od 45 minuta, minimum dve nedelje.

http://www.ehc.rs/alergije.php

 

       

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Tri tretmana efikasne kontrole astme i alergija u BUBBLE PURE AIR balonu sa 99,995% čistim vazduhom

- Ponuda uključuje: 

* Tretman ASTME i ALERGIJA u trajanju od 45 min
* Detoksikacija respiratornog sistema
* Oksigenacija organizma

- Kupon možete iskoristiti u 3 dolaska

- Sa priloženim kuponom iznos od 990rsd plaćate našem partneru na licu mesta

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.07.2018.

- Neophodno je zakazivanje unapred

- Telefon za informacije i zakazivanje: 066/02 02 02

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Adresa: Karlovačka 43, Zemun

- Radno vreme: ponedeljak-petak od 09-17h

- http://www.ehc.rs/


 * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Eter Health Care d.o.o
Karlovačka 43, Zemun
Beograd
Phone: 066/02 02 02

Eter Health Care d.o.o nalazi se u ulici Karlovačka 43, u prelepom delu Zemuna.

Španska kompanija koja je nastala 2016. u Beogradu. Osnovna delatnost je pronalaženje i distribucija najsavremenije tehnologije i inovacija u oblasti zdravlja, sporta, zaštite i kontrole životne sredine u cilju poboljšanja kvaliteta i uslova života.

Naša misija je da ponudom uređaja koji omogućuju kvalitetnije i zdravije uslove življenja, stvoriti okruženje u kojima su napredne tehnologije u svrsi prevencije na dohvat ruke potrošača.Kvalitetnim poslovanjem osigurati dobit za preduzeće. Uz stručnost zaposlenih i kontinuiranu edukaciju kupaca u polju prventivnog delovanja na zaštitu zdravlja, podići svest o sve lošijem kvalitetu vazduha i njegovom uticaju na naše zdravlje i aktivnosti. Širenjem asortimana učiniti, mnogo veći broj visoko tehnoloških rešenja u polju medicine, dostupnim klijentima u Srbiji.

Naša vizija je da budemo preduzeće koje će predstavljati sinonim za dostupnost visokotehničkih dostignuća u segmentu prevencije zdravlja i podizanja kvaliteta uslova života na našem tržištu. Preduzeće koje će svojom proaktivnošću biti uvek korak ispred događaja i konkurencije.

Za građane sa respiratornim problemima omogućeno je da promotivno isprobaju Bubble pure air- MOBILNI PROSTOR SA 99,995% ČISTIM VAZDUHOM.  
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...