Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u poliklinici MILLENIUM MEDIC već od 325rsd za URINOKULTURU ILI BRIS GRLA I BRIS NOSA! Sačuvajte svoje zdravlje!

Kraj
2 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Sa početkom zime dolazi do naglih promena temperatura i one narušavaju naše zdravlje. Prvenstveno se odraze na respiratorne organe i urinarni trakt.

Grlo i nos su uvek izloženi virusima i bakterijama. Kada oni nadvladaju, dolazi do bola u grlu,otežanog gutanja,curenja nosa,temperatura,malaksalost,glavobolja. Bris grla je jednostavna dijagnostička metoda i najbolji načina da se utvrdi ima li bakterija u grlu koje treba lečiti. Nakon nalaza možete znati da li raste neka od patogenih bakterija koju treba lečiti.

Ukoliko vam je javljaju bol i peckanje u donjem delu stomaka prilikom mokrenja, vrlo je verovatno da imate neku infekciju, koja zahteva lečenje. Urinokultura je pretraga urina kojom se dokazuje da li u uzorku urina postoji bakterijski uzročnik infekcije urinarnog sastava (da li postoje bakterije).

Sve medicinske usluge možete obaviti u prijatnom ambijentu poliklinike gde će vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno vama, brzo i efikasno ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći vaše vreme i novac.

Mislite na svoje zdravlje!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih opcija

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata jednu od ponuđenih opcija:

     * Urinokulturu - po ceni od 325rsd
                               ILI
   * Bris grla i bris nosa - po ceni od 500rsd

- Možete se opredeliti za jednu od ponuđenih opcija

- Sa priloženim kuponom iznos od 325rsd ili 500rsd u zavisnosti za koju opciju se opredelite, plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti najkasnije do 12.07.2018.

- Neophodna je najava

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon za zakazivanje: 011/2447-447 ili 011/2448-488 ili 065/3448-488

- Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova

- Adresa: Molerova 11, Vračar, Beograd

- www.milleniummedic.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic
Molerova 11
Beograd
Phone: 011/2447447

Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerova 11 na  Vračaru.

Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.

U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...