Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platiti na licu mesta 1790rsd BRENDIRANE DIOPTRIJSKE NAOČARE - NAJNOVIJA KOLEKCIJA preko 70 modela + merenje očnog pritiska, pregled očnog dna ,određivanje dioptrije,pregled biomikroskopom + POKLON!

Kraj
9 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

- Merenje očnog pritiska: To je veoma bitan deo oftalmološkog pregleda, obzirom da povišeni očni pritisak prethodi mesecima, nekad i godinama, promenama na očnom dnu i u vidnom polju. Sve vrednosti preko 21 mmHg su suspektne i zahtevaju dalje ispitivanje na moguće postojanje glaukoma.

Zbog podmukle prirode glaukoma svako ko dolazi na prvo određivanje naočara za čitanje (obično oko 45. godine) treba  da izmeri i očni pritisak.

- Pregledom očnog dna: Ovim pregledom se utvrđuje postojanje promena na samom očnom nervu koje se javljaju kao posledica povišenog očnog pritiska. Pregled očnog dna se radi pomoću specijalne lupe pod biomikroskopom, pri čemu lekar određuje da li je potrebno proširiti zenice.

Bilo da su vam naočare potrebne za čitanje, rad za kompjuterom, daljinu CR stakla su pravi Izbor za Vas jer su laka i tanka, tako da će potpuno prirodno prijanjati na vaše lice, neće Vas opterećivati težinom i što je najvažnije CR stakla su organska. Zadovoljiće sve Vaše potrebe bilo da ih nosite u zatvorenom prostoru ili napolju, jer su mnogo lakša i tanja od mineralnih i ne lome se. Pogodna su za veće dioptije, a pošto ne postoji opasnost od povrede zbog loma stakla, naročito su pogodna za decu i za osobe koje se bave dinamičnim aktivnostima. Raspon dioptrije je: CR 0-6; 6/2.

Sada stvarno svako od Vas može da se pobrine za svoj vid, jer ovo je prava ponuda za sve generacije!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata: okvir+ CR stakla + kompjutersko određivanje dioptrije, merenje očnog pritiska,pregled biomikroskopom, pregled očnog dna. GRATIS krpica i futrola  

 - Dioptrije stakala su od +6 do -6, cilindar do 2

Sa priloženim kuponom iznos od 1790rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 30.06.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za zakazivanje: 011/770 22 32

- Radno vreme: pon-pet od 10h do 21h, subota od 10h do 14h

- Adresa: Šumadijske divizije 8, naselje Stepa Stepanović

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Očna kuća Jevtić
Šumadijske divizije 8,naselje Stepa Stepanović
Beograd
Phone: 011/770 2232

Očna kuća Jevtić je porodična firma koja postoji i uspešno posluje već 22 godine. U našoj radnji u Beogradu možete pronaći veliki izbor naočara, sve vrste stakala, kontaktna sočiva i tečnosti za sočiva. Nudimo i pregled oftalmologa. Pored toga u našoj radnji vršimo i usluge narezivanja ključeva. Sve ovo uz NAJPOVOLJNIJE cene u gradu, uz mogućnosti plaćanja na rate, plaćanja preko penzionog čeka itd. Naše ljubazno osoblje čeka na Vas.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...