Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 890rsd za PIROŠKE za DVE OSOBE + čorba ili supa (teleća,pileća,paradajz) + palačinke (eurokrem) u restoranu ROTATORIA na Novom Beogradu!

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Savršena ponuda za mlade, za stare, za muškarce, za žene, za zaljubljene, za one koji će tek biti...
Kažu da žena dolazi do muškarca preko njegovog stomaka. Ima istine u tome ali zašto ne bi važilo isto pravilo i u zamenjenim ulogama. Slažete se sa nama ali sumnjate u svoje kulinarske sposobnosti. Nema vremena da se uče neki novi recepti, već preuzmite kupon i odvedite sebi dragu osobu na jednu romantičnu klopicu ili jednostavno NAHRANITE JE.

Probajte najukusnije piroške u Beogradu + čorbu ili supu (teleća, pileća, paradajz) povašem izboru azatim se zasladite sa preukusnim sočnim slatkim palačinkama i sve to za samo 890rsd!

Za ovakve ponude vam nije potreban nikakav povod. Jednostavno iskoristite ovaj ukusni popust i uživajte u dobroj ponudi.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata piroške za 2 osobe (šunka, kačkavalj, pečenica, pavlaka, kečap) +čorba ili supa (teleća, pileća, paradajz) po izboru + palačinke (eurokrem)

- Sa priloženim kuponom iznos od 890rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 09.07.2018.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Radno vreme: svim danima od 08-00,00h (kuhinja radi do 21h)

  - Telefon za rezervacije: 062/200 450

- Adresa: Omladinskih brigada 18b, Novi Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Rotatoria
Omladinskih brigada 18b
Beograd
Phone: 062/200450

Novootvoreni italijanski restoran Rotatoria se nalazi u srcu Novog Beograda, u ulici Omladinskih brigada 18b, preko puta crkve Sv. Dimitrija.

Restoran je poznata po picama pravljenim po originalnoj italijanskoj recepturi od ručno mešanog testa. Na meniju su i drugi specijaliteti kuće, a izuzetna pažnja se poklanja kvalitetu hrane. Porcije su obilne, a cene pristupačne.

Restoran Rotatoria u prijatnom ambijentu uz vrhunsku uslugu nudi specijalitete italijanske kuhinje, najbolje pice, paste, salate, italijanske poslastice, sladolede, kao i probrana vina za potpuno uživanje…

Osoblje restorana je predusretljivo, ljubazno i u svakom trenutku biće vam na raspolaganju kako bi vam ugođaj bio još prijatniji.

Opustite se u prelepon ambijentu, intimnoj atmosferi, i uživajte u pravim gastronomskim čarolijama. 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...