Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u restoranu VARIJANTA na ZELENOM VENCU 780rsd za DVE VELIKE PIZZE CAPRICIOSSE (32 cm) na drvenoj podlozi (pelat,mocarela,šunka,šampinjoni,origano) + DVA DESERTA palačinke - eurokrem!

Kraj
17 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Jede vam se odlična pica? Kad samo pomislite na sir koji se razvlači i specifičan ukus ovog itaijanskog specijaliteta, a daleko vam je Italija...

Mi vas vodimo do prelepog novootvorenog restorana Varijanta, gde ćete u prijatnom ambijentu,divnoj bašti počastiti sebe i dragu osobu sa dve velike pizze Capriciosse na drvenoj podlozi (pelat,mocarela,šunka,šampinjoni,origano) i dva deserta...ukusne palačinke!

Očekujemo Vas uskoro!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Jedna osoba može preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: dve velike pizze Capriciosse (32 cm) na drvenoj podlozi (pelat,mocarela,šunka,šampinjoni,origano) + dva deserta (palačinke-eurokrem)

- Sa priloženim kuponom iznos od 780rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 10.07.2018.

- Kuponi se mogu iskoristiti od 15h do 22h, vikendom od 15h do 22h.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za rezervacije: 011/40 36 558

- Adresa: Maršala Birjuzova 3, Beograd

 

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Varijanta
Maršala Birjuzova 3 , Beograd
Beograd
Phone: 011/40 36 558

Novootvoreni restoran Varijanta nalazi se na adresi Maršala Birjuzova 3 u Beogradu. Smešten je u srcu pešačke zone Beograda koji nudi veliki izbor jela internacionalne kuhinje za svakodnevno uživanje svim čulima. U prelepom
ambijentu našeg restorana možete organizovati i sve vrste proslava sa Vama dragim osobama.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji u neposrednoj blizini javne garaže na Obilićevom vencu, do restorana Varijanta možete stići laganom šetnjom kroz centar grada. Kapacitet unutrašnjeg dela restorana prijatnog enterijera je 60 mesta, a gostima je na raspolaganju i prelepa bašta u letnjem periodu.
Restoran Varijanta je pravi izbor za savršen početak dana, uz šoljicu omiljene kafe i prelistavanje dnevne štampe. Ukoliko Vam je potreban predah od obaveza u toku dana, najbolja varijanta je da svratite do našeg restorana na ukusan ručak sa kolegama ili porodicom.

Osmišljen od strane vrhunskih kulinarskih majstora, bogat i raznovrstan meni oduševiće gurmane svih generacija. Iz naše internacionalne ponude izdvajaju se jela od mesa, paste, pice, rižota, lignje, losos i drugi specijaliteti nezaboravnog ukusa i mirisa.

Posetite na i uverite se u naš kvalitet!

 


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...