Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u SALONU "DUOMO" u centru grada 3990rsd za OSAM INTENZIVNIH ANTICELULIT MASAŽA od 45 minuta + DVE MADEROTERAPIJE! Masažu radi profesionalni maser!

Kraj
6 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Najčešći estetski problem žena jeste celulit, koji  može nastati još za vreme puberteta ali s obzirom da je koža mnogo elastičnija, neće se videti još neko vreme.

Često se ovaj problem vezuje za gojaznost, mada celulit nije oblik gojaznosti i može se javiti i kod vrlo vitkih osoba.
Dakle, celulit se vremenom pojavljuje i gomila u našem telu, bez obzira na godine, kilažu i stil života- možemo ga odložiti ili usporiti pojavu nastanka, ali ne mislimo o tome sve do onog trenutka kada ga ne postanemo svesne, odnosno do trenutka dok nam se ne pojavi!
Gotovo da nema žene koja sa celulitom nije imala problema. Celulit zna da bude veoma uporan i mora da se „napadne“ na svim frontovima, a jedna od najdelotvornijih metoda je - anticelulit masaža.
Celulit čini masno tkivo, koje je sa raznim toksinima zarobljeno ispod kože i daje joj ružan izgled pomorandžine kore. Njega je moguće eliminisati, ali kako je za njegov nastanak potrebno mnogo vremena, ne može da nestane preko noći. Najbolje efekte imamo ako se urade najmanje tri serije anticelulit masaža u određenim vremenskim intervalima.
Nije neuobičajeno da prve masaže budu bolne, naročito ako je celulit „tvrdokoran“, ali posle svakog tretmana bol je sve manji i do kraja prve serije od deset masaža on nestaje.

Maderoterapija je tehnika masaže koja se zasniva na koriščenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100 % prirodnom bez alergijske reakcije na koži.
Žena se za ovu  masažu obično opredeljuju da bi eleminisale celulit, međutim ona je izuzetno korisna i kod bolova u leđima kao i za detoks čitavag organizma.
Tehnika podrazumeva korišćenje specijalno oblikovanih drvenih elemenata koji omugućavaju intenzivni pritisak na fibrozni celulit serijom ravnomernih, ritmičnih pokreta koji se ponavljaju čime se stimuliše limfni sistem tela i oslobađanje nagomilanih toksina koje podstiče metbolizam na sagorevanje masti i izbacivanje viška vode. Takođe,razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja i omogućava se ravnjanje i zatezanje kože.
Maderoterapijom se dopire duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra što čini ovu terapiju posebno efektivnom za oblikovanje, zatezanje, definisanje i smanjenje obima stomaka, struka, nogu i butina kao i eliminicuju sedalnog dela na bokovima i podizanju gluteusa.

Očekujemo Vas!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata: Osam intenzivnih anticelulit masaže od 45 minuta + dve maderoterapije

- Masažu radi profesionalni maser

Sa priloženim kuponom iznos od 3990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 25.07.2018.

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana:065/448 3 448

- Radno vreme: svim danima osim ponedeljka od 10h do 21h

- Adresa: Vojvode Brane 1, Beograd

- instagram

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Frizersko kozmetički salon Duomo
Vojvode Brane 1, Beograd
Beograd
Phone: 069/1313113

Salon Duomo se nalazi u ulici Vojvode Brane 1, blizu tržnog centra Zira i Vukovog spomenika.U ponudi imamo veliki broj tretmana za negu i revitalizaciju kose a preparati koje koristimo su za profesionalnu upotrebu od
vrhunskih proizvođača- Revlon,Loreal,Paul Mitchel,Crystal Nails,Magnetic,NSP, China Glaze, OPI, IBD.

Ovo je mesto gde možete u prijatnom klimatizovanom ambijentu da se opustite i uživate u mnogobrojnim tretmanima koje Vam nudimo. Pružamo frizerske i kozmetičke usluge kao što su: pedikir, manikir gel lak, depilacija, svilene trepavice, profesionalne masaže, anticelulit,maderoterapija,relax,solarijum...

Salon Duomo je moderno dizajniran i opremljen salon u kome se klijenti osecaju veoma prijatno i opušteno a ljubaznost,profesionalnost i stručnost osoblja je ključ njihovog zadovoljstva.

Posetite nas i uverite se i sami u naš kvalitet!

  
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...