Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite 680rsd za DVE PORCIJE PASTE (pene) SA PRŠUTOM, TIKVICAMA, PEČURKAMA U KREM SOSU + DVE TELEĆE ČORBE + DVE PANAKOTE SA VOĆNIM PRELIVOM u LUX restoranu MAMMA MIA u CENTRU grada!

Kraj
11 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Evo i prolećnih dana koji polako stižu, te će nam lagana hrana prijati. Ono što često volimo da pojedemo je svakako lagana pasta, te vam predlažemo da se počastite sjajnim pastama Restoran Mamma Mia!

U prijatnoj atmosferi restorana Mamma Mia vi i vama draga osoba možete uživati u  pasti (pene) sa pršutom, tikvicama, pečurkama u krem sosu + dve teleće čorbe + dve panakote sa voćnim prelivom i  to uz popust od 74%! Dakle, kompletan obrok po odličnoj ceni!

Ne razmišljajte više, već kupite kupone, rezervišite svoje mesto u restoranu i povedite društvo. Uživaćete sigurno, a ukusan obrok je zagarantovan.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata dve porcije paste (pene) sa pršutom, tikvicama, pečurkama u krem sosu + dve teleće čorbe + dve panakote sa voćnim prelivom

- Sa priloženim kuponom iznos od 680rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja od ponedeljka do petka od 16h do 21h, vikendom od 14h do 21h, a najkasnije do 19.07.2018.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 

- Telefon: 011/2687-683

- Adresa: Resavska 70, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Mamma Mia
Resavska 70
Beograd
Phone: 011/2687-683

"Mamma Mia" je prvi pravi Italijanski restoran u Beogradu. Od otvaranja 1985. godine, predstavlja kuću prestiža koja neguje ukus dobre kuhinje i kult gostoprimstva, ispunjavajući gastronomske želje gostiju na intercionalnom nivou.

Restoran "Mamma Mia" je proglašen kao najbolji italijanski restoran za 1999. godinu od strane Beogradske privredne komore.

Kuhinja je tipično mediteranska, paste i rižota, bogat izbor salata i bifteka čine samo deo obimne ponude. Ponudu restorana čine i sveža peciva koje se spremaju u restoranu, u peći na drva, iz koje stižu i odlične tanke pice. U restoranu postoji prostor pogodan za razne privatne događaje, a bašta je smeštena u prednjem delu restorana, gde se gosti mogu opustiti i uživati u mnogobrojnim specijalitetima ponude.
Veliki izbor italijanskih, francuskih, španskih i domaćih vina! Za specijalne poznavaoce istančanog ukusa posebno se izdvajaju vina Brunelo i Barolo.

Tiha i prijatna muzika, udobnost i tipična mediteranska jela iz čarobne kuhinje maestra restorana, neodoljiva Barolo i Brunelo vina za najlepše trenutke - sve je tu za one koji žele najbolje.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...