Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u POLIKLINICI GRACIA MEDIKA u centru grada 3990rsd za ALERGOLOŠKE TESTOVE SA STARDARDNIM INHALACIONIM I NUTRITIVNIM ALERGENIMA!

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

KONTAKTNI ALERGIJSKI DERMATITIS

Ovo oboljenje je često u dermatološkoj praksi i čini od 5 do 15% svih dermatoza.

EPIKUTANI  (PATCH) TEST je glavni test za potvrdu dijagnoze kontaktnog alergijskog dermatitisa, kao i u detekciji alergena-uzročnika ekcemskih promena. Radi se sa standardnom serijom  (evropski standard) kontaktnih alergena.Testiranje je moguće obaviti i sa specifičnim alergenima npr. farbe za kosu, kozmetički preparati, alergeni iz radne sredine uz  prethodnu konsultaciju sa alergologom.Epikutano testiranje provodi se stavljanjem alergena u kontakt sa zdravom kožom.Kontakt traje 48 h, očitavanje je nakon 48 i 72 h od aplikacije alergena.

Kontraindikacije za epikutano testiranje:teške hronične bolesti,maligna oboljenja,akutne infekcije,primena imunosupresivne terapije,epikutani test se može raditi ukoliko se napravi pauza od 21 dan nakon duže sistemske primene kortikosteroide,neophodna pauza od 7 dana i od   lokalne primene na testnom mestu,izražene kožne promene,nakon jačeg izlaganja kože suncu /potrebna pauza četiri nedelje/

KOŽNE ALERGOLOŠKE PROBE: PRIK TEST

UPUTSTVO  ZA PACIJENTE:

Testiranje vršimo sa standardnim inhalacionim alergenima i alergenima iz nutritivne palete  /ukupno 33 alergena/, a po potrebi testiranje je moguće obaviti i sa specifičnim alergenima npr. farbe za kosu, kozmetički preparati, alergeni iz radne sredine o čemu je potrebna prethodna konsultacija sa alergologom/

Najmanje 2-3 dana pre  prick testa ne smeju se koristiti antialergijski lekovi (antihistaminici).

I neki drugi lekovi mogu uticati na rezultata testa, pa je potrebno obavestiti alergologa o terapiji koju koristite, kao i da li ste trudni, da li ste na nešto alergični, ako ste imali jače alergijske reakcije (otok usana, jezika, otežano disanje, anafilaktički šok), ili ako bolujete od neke hronične bolesti (npr. astma, poremećaji rada srca).

Testiranje se izvodi na koži podlaktice i ne može se sprovesti na promenjenoj koži (npr. alergijska reakcija, ili upala kože na mestu testiranja).

 

http://www.poliklinika-babic.hr//wp-content/uploads/2014/01/epikutano_testiranje2.jpg

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata alergološke testove sa stardardnim inhalacionim i nutritivnim alergenima

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

 - Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 10.08.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!

-Radno vreme pon-pet od 08-21h subota od 09-15h

-Adresa: Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)

-Telefon: 011/ 3285-140, 011/3285-145, 060/4414-350, 060/4414353

www.graciamedika.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

Podaci partnera
Lokacija
Poliklinika Gracia Medika
Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Beograd
Phone: 011/3285-140

Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova u kojoj je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima,tako u svim fazama terapije.

Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda našim pacijentima nudimo:

- kompletnu zdravstvenu zaštitu i prevenciju-rano otkrivanje bolesti

- specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skladu sa posebnim programom preventive, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara Beogradskih bolnica, intervencije i konsultacije lekara svih specijalnosti.

Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima.

Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici.

Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.

Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada.

Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdravstvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina).

Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.
 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...