Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite na licu mesta samo 269rsd za CEZAR SALATU u Caffe BROD 23 na ADI! Živa svirka SO SABI BEND i harizmatični Alberto!

Kraj
17 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Cezar salata je jedan od najpoznatijih specijaliteta italijanske kuhinje, i kao takva ima veliki broj varijacija na temu. Probajte usavršeni recept majstora kuhinje saznajte zašto je nezaobilazna na jelovniku već dugi niz godina. Povedite porodicu ili društvo i uživajte u vitaminskom osveženju sa idealnim odnosom sastojaka. 

Priuštićete sebi nezaboravno opuštanje uz savršenstvo mediteranskih ukusa i uslugu predanih domaćina.Cezar salata savršen je spoj laganog obroka i izvrsnih ukusa, a kako se pravi u obilnim porcijama, spremljena sa umećem ume da zadovolji ukuse najvećih gurmana. U letjem periodu naročito će nam prijati, za promenu, kao nešto blaža hrana - a umesto sedenja kod kuće prošetajte do Ade i Caffe restorana 23 na savršen obrok!


Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Cezar salatu

- živa svirka - So Sabi bend i čuveni Alberto 

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 269rsd plaćate na licu mesta

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 14.08.2018.

- Neophodno je priložiti odštampan kupon 

- Obavezno izrvšiti rezervaciju na telefon: 062/311 656

- Radno vreme: od 10h do 21h

- Adresa: Ada Ciganlija (na početku plaže sa novobeogradske strane)

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Caffe BROD 23
Ada Ciganlija
Beograd
Phone: 063/38 70 56

Caffe-Brod 23 se nalazi na Adi Ciganliji, među prvim kafićima sa gradske (novobeogradske strane - prekoputa makiške strane. 

U njemu ćete moći da napravite vikend odmor i uživate u sunčevim zracima ali i da se počastite dobrim obrokom! Lepo vreme nam je stiglo, ne propustite da provedete lep dan u priorodi sa dobrim društvom!

Uz dobru klopu i odličnu atmosferu (muzika uživo od 14-22h - So Sabi, igračice, prijatna atmosfera…) provedite divan dan na Adi!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...