Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Samo uz BESPLATAN KUPON platite u salonu Pulchritudo u CENTRU GRADA 499rsd za GEL LAK + PILING RUKU I SREĐIVANJE ZANOKTICA! Najkraći put do lepih noktiju!

Kraj
11 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Kao i svakoj dami, i vama je stalo da vaše ruke budu negovane i meke, a nokti lepi, čvrsti i uredni. U današnje vreme, kada je radna nedelja produžena, a vikendi skraćeni, malo nam vremena ostaje da se posvetimo sebi.

Trudimo se da vam omogućimo da po super cenama priuštite sebi kvalitetne usluge kojima ćete biti prezadovoljni. Ovo je jedna od njih! Za samo 499rsd imate priliku za trajno gel lakiranje noktiju u boji po vašem izboru + piling ruku i sređivanje zanoktica!

Gel lakiranje noktiju je pravi izbor za svaku ženu čiji su nokti prirodno kvalitetni i jaki. Gel lakovi ne oštećuju nokatnu ploču i predstavljaju najbolju zaštitu vaših noktiju od eventualnog krzanja i pucanja. Zato, ukoliko imate lepe prirodne nokte, učinite sve da takvi i ostanu, a salon Pulchritudo će vaše ruke i nokte negovati na pravi način, tako da budete prezadovoljni njima.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata gel lak + piling ruku i sređivanje zanoktica

 - Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 499rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 22.08.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen

- Telefoni za zakazivanje: 069/388 00 20

- Radno vreme: svim danima osim nedelje od 12h do 19h

- Adresa: Kralja Milana 22, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Salon Pulchritudo
Kralja Milana 22
Beograd
Phone: 069/3880020

Novootvoreni frizersko-kozmetički salon Pulchritudo  nalazi se u centru grada na adresi Kralja Milana 22 u Beogradu.

U prelepom ambijentu našeg salona možete uživati u velikom broju frizerskih usluga - šišanje i feniranje, farbanje profesionalnim farbama pramenovi u više boja, najnovije tehnike farbanja, svečane frizure. Kozmetičke usluge: manikir  sa gel lakom , nadogradnja, izlivanje i korekcija noktiju sa ukrašavanjem, estetski i medicinski pedikir sa gel lakom, kao i tretmani lica od higijenskog do antiage tretmana.Sve vrste ručnih masaža samo za dame.

Negovanost i ispunjenje prirodne lepote, pitanje su stava i stila života. Uzimajući u obzir potrebu žena za ulepšavanjem, a takođe i ekonomsku situaciju, potrudili smo se da po popularnim cenama pružimo širok spektar usluga.

Naše ljubazno osobljem nudi najbolju uslugu kada su kozmetičke i frizerske usluge u pitanju, uz korišćenje najkvalitetnijih profesionalnih preparata.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...