Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u Studiu OXY BEAUTY 5990rsd DVA TRETMANA ZA PODMLAĐIVANJE PRP PLAZMOM (radi doktorka) + GRATIS TRETMAN U HIPERBARIČNOJ KOMORI! Iskoristi POPUST 67%!

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Podmladjivanje PRP plazmom je najprirodniji i najbezbedniji tretman za podmlađivanje kože, sa minimalnim periodom oporavka.
Iz uzorka krvi pacijenta izdvajaju se trombociti sa faktorima rasta i stem ćelije, koji dovode do regeneracije i remodelovanja kože na potpuno prirodan način, povećavajući elastičnost i volumen kože.
Koža postaje podmlađena, glatka i sjajna, a fine linije i bore se značajno redukuju, dajući našoj koži zavodljiv, blistav izgled.
PRP injekcije su vrlo uspešne u tretiranju proširenih pora, tanke i krte kose, ožiljaka od akni, podočnjaka,kao i u tretiranju finih linija i bora na licu i opuštene kože.
Lepota ovog tretmana je u tome što se koristi sopstvena krv pacijenta, čime su izbegnute alergijske reakcije. Nema stranih ni sintetičkih materija čime su neželjeni efekti svedeni na najmanju moguću meru.
Rezultat PRP tretmana je mekana, sjajna, podmlađena koža, koja čitavoj individui daje osvežen i odmoran izgled.
Za PRP metodu podmlađivanja nije potrebna nikakva specijalna priprema. Prvo se uzme uzorak krvi od klijenta ( oko 10- 20ml), i odnese u laboratoriju. Zatim se krv pripremi ( centrifugira ) i izdvoji tečni deo
krvi ( plazma ) od statičnog dela.
Plazma se pomeša sa anestetikom ili se koristi anesteticka krema tako da je tretman bezbolan.Ubrizgava se najmanjim iglama, shodno tome, nema tragova od uboda i mogućnost ožiljaka.
Ovim postupkom se na prirodan način podstiče regeneracija i oporavak tkiva, smanjuju se bore ipoboljšava tonus kože.

Prednosti
Bezbedna procedura sa minimalnim periodom oporavka 100% prirodan tretman.1 tretman dovoljan za rešavanje mnogih problema kože
Poboljšanje kvaliteta i tonusa kože,Bezbedno tretiranje svih tipova kože,
Dugoročan efekat.
Kako se PRP tretmanom poboljšava kvalitet kože?
PRP se sastoji od visoke koncentracije trombocita iz uzorka krvi od samog pacijenta koji oslobađaju faktore rasta. Faktori rasta, oslobođeni od strane trombocita, stimulišu ćelije kože da proliferišu, što dovodi do reparacije i poboljšanja volumena kože kao i podmlađivanja.
Osim toga, faktori rasta stimulišu i proizvodnju novog kolagena, koji povećava elastičnost kože i dovodi do zatezanja.
Koje regije mogu da se tretiraju PRP-om?
Lice, vrat,dekolte, ruke, kao i drugi delovi tela mogu se uspešno tretirati ovom metodom. PRP daje odlične rezultate, sa minimalnim periodom oporavka i bez ikakvih neželjenih efekata.
Koža postaje podmlađena, sjajna i osvežena, fine linije i bore nestaju, a konture lica su redefinisane.
Da li je PRP procedura bezbedna?
PRP predstavlja potpuno bezbednu, neinvazivnu proceduru, koja daje neodoljive rezultate u tretiranju različitih problema vezanih za kožu.
Da li su rezultati odmah uočljivi?
Rezultati se opažaju odmah nakon tretmana. Zbog aktivnosti stem ćelija u plazmi, koje deluju još oko 3meseca, početni efekti se vide nakon 6 nedelja a pun efekat posle 3 meseca.
Koliko traju efekti?
U zavisnosti od kvaliteta kože efekti traju oko 18 meseci. Naravno, to zavisi i od Vaših životnih navika,oštećenja kože. Nije moguće tačno odrediti vreme trajanja efekata, jer ono zavisi od niza spoljašnjih faktora na koje mi ne možemo utiicati, ali možemo ublažiti.
Oporavak
Nakon PRP-a, može doći do crvenila kože, manjih otoka i modrica koje su prolazne ( 1-2 dana ).Većina klijenata se odmah vrati svojim aktivnostima.Tretman traje oko 30 min.
Oprez
PRP terapija se ne primenjuje u slučaju disfunkcije trombocita, trombocitopenije,sepse!

Osvežite svoj izgled...zablistajte!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Dva tretmana za podmlađivanje PRP plazmom +gratis tretman u hiperbaričnoj komori

- Tretman radi doktorka

Sa priloženim kuponom iznos od 5990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.08.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Zakazivanje je neophodno na tel: 063/388 674, 064/40 20 833

- Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije u suprotnom, kupon će se smatrati iskorišćenim

- Radno vreme: svim danima 12-20h

- Adresa: Gandijeva broj 5,lokal 9, Novi Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Studio Oxy Beauty
Gandijeva broj 5,lokal 9, Novi Beograd
Beograd
Phone: 063/388 674

Studio Oxy Beauty nalazi se na Novom Beogradu,u ulici Gandijeva broj 5.
Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata.
U službi vaše lepote i zdravlja,naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva sve usluge koje nudi.Na jednom mestu pružamo široku paletu tretmana koje će probuditi vašu ženstvenost,zdravlje i lepotu..
Sa željom da Vam ponudimo vrhunski tretman,studio Oxy Beauty nudi Vam sledeće usluge:
AMQAT kompjuterska kvantna analiza kompletnog organizma tumačenje i plan ishrane,mezoterapiju iglicama protiv tamnih podočnjaka mezoterapijskim koktelima za izbeljivanje,mezoterapiju lica ili tela iglicama sa aplikacijom koktela,tretman za
podmlađivanje PRP plazmom i tretman u hiperbaričnoj komori,lipoliza iglicama, solarijum Ergoline sa čokoladnim lampama.
U prijatnom ambijentu salona dočekaće vas profesionalni stručni tim. Kod nas ćete se opustiti i uživati u našim sigurnim rukama.


Očekujemo Vas uskoro.

 


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...