Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 530rsd za DVE GURMANSKE PLJESKAVICE PUNJENE SLANINOM I KAČKAVALJEM + POMFRIT + dve vitaminske salate u restoranu VAROŠ KAPIJA!

Kraj
16 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Verujemo da se nije rodio gurman koji nije probao, a onda i zavoleo dobro spremljenu pljeskavicu. I još pripremljeni od strane pravih majstora, pa to je - prste da poližeš. Naravno, uživanje je uvek lepše u društvu.

Zato, današnja ponuda podrazumeva dve gurmanske pljeskavice punjene slaninom i kačkavaljem + pomfrit + dve vitaminske salate!

Ukoliko ste spremni za nešto neodoljivo i slasno, ovo je ponuda koju ne biste trebali propustiti! Dovoljno je samo da još danas preuzmete besplatan kupon i svratite do restorana Varoš kapija.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata dve gurmanske pljeskavice punjene slaninom i kačkavaljem sa pomfritom+dve vitaminske salate

- Sa priloženim kuponom iznos od 530rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja od 18h do 22h (kuhinja radi do 22h), a najkasnije do 24.07.2018.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Telefon za rezervacije: 011/3287 810

- Radno vreme: pon-sub od 09-24h

- Adresa: Carice Milice 12, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Restoran Varoš kapija
Carice Milice 12
Beograd
Phone: 011/3287810

Restoran Varoš Kapija je nastao davne 1920te godine sa prvobitnim imenom "Kosmaj". Nakon drugog svetskog rata davne pedesete godine dobija novo ime "Topličin Venac" po ugledu na ulicu u kojoj se tada nalazio. U Varoš Kapiji se mnogo toga promenilo ali se očuvao jedinstveni duh Beograda koji je nezamenljiv.

Pre deset godina renoviranjem restorana dodali smo na prefinjenosti i pravoj boemskom atmosferi, što ga čini pogodnim za svakodnevne posete, poslovne sastanke, privatne svečanosti i sve ostale specijalne prilike. U našoj ponudi možete pronaći dostave na kućnu adresu, ketering kao i hranu za poneti.

Restoran je podeljen u dva nivoa, gde donjim delom preovladava pravi kafanski ambijent, gornji deo je galerija podeljena u podceline modernog enterijera. Da bi ste se osećali kao kod kuće potrudili smo se da svuda preovladjuju prirodni materijali.

Mi uvek težimo da izadjemo u susret na sve ono što je gostu potrebno. Ugošćavamo razne kompanije koje kod nas organizuju korporativna dešavanja. U koliko ste ljubitelj manjih svadbi, možemo Vam pomoći da svoj specijalan dan proslavite na način koji Vama odgovara.

Kada je lepo vreme, na raspolaganju našim gostima je i bašta. Shodno potrebama gostiju koji žive brzim životom nudimo ponudu specijalnog brzog menija, dok drugi koji više preferiraju kašiku naša kapija im je širom otvorena.

Stići do restorana Varoš kapija je veoma lako. Nalazimo se u strogom centru Beograda, uz Zeleni Venac i u neposrednoj blizini ulice Knez Mihajlove i Trga republike. Ako dolazite kolima, javna garaža Obilićev Venac je na samo par koraka od nas.


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...