Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Plati 499rsd u NOVOOTVORENOM salonu La Bella Dona na BULEVARU TERAPEUTSKU RUČNU MASAŽU LEĐA u trajanju od 30 minuta (arganovo, bademovo ili lavandino ulje)!Popust 55%!

Kraj
11 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Ako zamislite da je vaše telo fabrika, vaši su mišići radnici u toj fabrici. Da bi oni bili delotvorniji potrebna im je dovoljna količina hrane, vazduha i odmora.

U našem telu, krv snabdeva mišiće sa svime što je neophodno za normalnu funkciju. Masaža povećava cirkulaciju krvi u telu, što znači da donosi više kiseonika a odnosi više štetnih materija iz naših ćelija. Upravo je to najveća korist masaže. Ujedno, masažom možemo pomoći bolnim mišićima i zglobovima, kao i povećati gipkost kože i tela, tonirati mišiće, pospešiti otpornost organizma, delovati antistresno. Masaža nije samo očaravajuća relaksacija. To je takođe preventivna metoda protiv nakupljanja stresa i za olakšavanje emotivne i fizičke napetosti. Mišići napunjeni kiseonikom i relaksirani od ruku terapeuta, zahvalno će vam odgovoriti smanjenom napetošću, telo će užiivati u novoj količini zdrave energije, sve će vas to učiniti manje umornim te spremnim za nove poslovne i druge obaveze.

Ako vam masaža zvuči kao dobra ideja za vas ili vama blisku osobu, prijatelja, kolegu, razmislite o zakazivanju masaže u salonu "La Bella Dona".

Rešite se bolova u leđima i ujedno makar na 30 minuta zaboravite na užurbani svakodnevni život i obaveze, prepustite se i odlutajte mislima u daleke krajeve - a bol i napetost biće kao rukom odnešene

Prepustite se rukama profesionalaca!

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata terapeutsku ručnu masažu leđa u trajanju od 30 minuta sa arganovoim, bademovim ili lavandanim uljem

- Masažu radi profesionalni manuelni terapeut

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 499rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 13.08.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefon: 065/ 66 90 474

- Radno vreme: Pon-pet od 09-18h, subota od 09-15h, nedelja je neradan dan

- Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 158, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon La Bella Dona
Bulevar Kralja Aleksandra 158
Beograd
Phone: 065/6690474

Kada poželite da učinite nešto samo za sebe – posvetite se svome telu. Novootvoreni kozmetički salon La Bella Dona je mesto gde ćete se opustiti i ulepšati.

Nalazimo se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 158, Beograd. U svojoj ponudi imamo veliki broj kozmetičkih tretmana, koji će vam omogućiti da se osećate lepo, zdravo i negovano. U prijatnom ambijentu našeg salona možete se opustiti i uživati u brojnim tretmanima uz upotrebu kozmetike vrhunskog kvaliteta. Pored kozmetičkih tretmana nudimo i sve vrste ručnih masaža koje radi profesionalni fizioterapeut (relax, anticelulit, masaže okglagijama, terapeutske masaže leđa) i termopakovanje, depilacije celog tela hladnim ili toplim voskom ili šećernom pastom.

Zablistajte u svom punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osećate zadovoljno i samouvereno. Vaš kozmetički salon La Bella Dona!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...