Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u salon NEBULAS M 450rsd za DEPILACIJU HLADNIM VOSKOM (cele noge, ruke, plitke prepone i nausnice)! Uz BESPLATAN KUPON popust od 73%!

Kraj
16 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Statistika kaže da danas samo 5% žena prirodno nema malje po licu i telu, većina ih uklanja na različite načine... brijači i paste, sprejevi i kreme. Ipak, jedini ispravan i neškodljiv način skidanja dlaka sa lica i tela je depilacija.

Hladni vosak nikada prilikom depilacije neće oštetiti vašu kožu poput brijača sa kojim se lako možete poseći. Nakon depilacije neko vreme ste mirne i ne morate da mislite o dlačicama. Koža vam je meka i fina jer depilacija deluje na kožu i kao piling.  Redovnom depilacijom dlake se razređuju,  a samim tim ćete i osećati manju nelagosnot pri tretmanu.

Glatka koža nakon depilacije sija i imate osećaj obnovljene kože jer se voskom uspešno uklone površinski slojevi na koži. I tako vam se čini da nekako postane sva nova i da diše...

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata depilacija hladnim voskom (cele noge, ruke, plitke prepone i nausnice)

Sa priloženim kuponom iznos od 450rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 23.08.2018.

- Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 

- Obavezno je zakazivanje unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: 060/1417 333 ili 064/2955 840

- Radno vreme: ponedeljak-petak od 09h do 17h

- Adresa: Ugrinovačka 148, Zemun

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Salon lepote Nebulas M
Ugrinovačka 148
Beograd
Phone: 060/1417333

Salon lepote Nebulas M se nalazi na adresi Ugrinovačka 148, Zemun. Nudi širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Garantuje kvalitet usluge jer se o vama brinu profesionalci sa velikim iskustvom.

U prijatnom ambijentu salona nudimo manikir, pedikir, izlivanje, nadogradnju, ojačavanje noktiju, depilaciju celog tela...

Pružamo usluge uvećanja usana i uklanjanje bora filerima hijalurona.  Koristimo najkvalitetnije filere na tržištu: Juviderm, Revansse, Luminera, Prinesse. Tretman radi dr Ivana Grčić.

Za dame koje muku muče sa viškom kilograma nudimo tretman Mezoterapije iglicama u kombinaciji sa anticelulit masažom koji daje izvanredne rezultate. Tretman radi dr Ivana Grčić.

Svratite kod nas i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju našeg salona, u mogućnosti smo da vam ponudimo najbolje tretmane. Bićete više nego zadovoljni svojim izgledom.

Posetite nas i uverite se u našu profesionalnost!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...