Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON plati 500rsd u NOVOOTVORENOM salonu La Bella Dona na BULEVARU za MADEROTERAPIJU u trajanju od 30 minuta!

Kraj
10 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Oslobodite se celulita, masnih naslaga i smanjite obim vašeg tela uz trenutno najpopuilarniju i najdelotvorniju tehniku za zatezanje i mršavljenje!

Maderoterapija je poseban vid masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma!

Masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama.

Budite zadovoljni svojim telom...... poklonite sebi malo vremena i svratite u salon La Bella Dona kako bi vas učinil još lepšim i negovanijim...

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata maderoterapiju  u trajanju od 30 minuta

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 500rsdplaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 19.08.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefon: 065/ 66 90 474

- Radno vreme: Pon-pet od 09-18h, subota od 09-15h, nedelja je neradan dan

- Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 158, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon La Bella Dona
Bulevar Kralja Aleksandra 158
Beograd
Phone: 065/6690474

Kada poželite da učinite nešto samo za sebe – posvetite se svome telu. Novootvoreni kozmetički salon La Bella Dona je mesto gde ćete se opustiti i ulepšati.

Nalazimo se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 158, Beograd. U svojoj ponudi imamo veliki broj kozmetičkih tretmana, koji će vam omogućiti da se osećate lepo, zdravo i negovano. U prijatnom ambijentu našeg salona možete se opustiti i uživati u brojnim tretmanima uz upotrebu kozmetike vrhunskog kvaliteta. Pored kozmetičkih tretmana nudimo i sve vrste ručnih masaža koje radi profesionalni fizioterapeut (relax, anticelulit, masaže okglagijama, terapeutske masaže leđa) i termopakovanje, depilacije celog tela hladnim ili toplim voskom ili šećernom pastom.

Zablistajte u svom punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osećate zadovoljno i samouvereno. Vaš kozmetički salon La Bella Dona!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...