Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 30evra za RAFTING U KANJONU TARE! Smeštaj u drvenim bungalovima na bazi dva noćenja! Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti!

Kraj
7 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Kanjon Tare je drugi po veličini u svetu, a ovu reku zbog svoje bistre i pitke vode mnogi nazivaju i “suza Evrope”, ali tek kada zaplovite na njenim talasima i zaronite u njene bukove znaćete da je ona nešto najlepše što ste doživeli u životu. Zato ne propustite ovu ponudu, izaberite trodnevni rafting aranžman na Tari sa Highlander Timom i upustite se u avanturu koja će vas ostaviti bez daha. Avanturu nakon koje ćete imati mnogo novih prijatelja i još lepših uspomena. Bogatstvo koje nema cenu. Rezervišite svoje mesto u čamcu po ovoj neverovatnoj ceni.

Program putovanja:
1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku.
2. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) sledi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi još 5km raftinga rekom Drinom (kod Šćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak dovoljno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored reke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, badminton, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.
3. DAN: Nakon što se gosti naspavaju mogu poručiti doručak. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava nakon doručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata:
* Rafting na Tari
* Dva noćenja u drvenim bungalovima
- Kompletnu rafting opremu (neopremsko odelo i obuća u vašoj veličini, prsluk za spasavanje i kaciga)
* Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
* Taksu za rafting u iznosu od 4,50 evra
* Boravišnu taksu
* Licencirani skiperi za divlje rijeke
* Besplatan parking za vasa vozila

- Hrana nije uključena u ponudu niti prevoz od vaše lokacije do kampa Highlander.
- Hranu je moguće poručiti po zvaničnim cenama Highlander restorana:
* Doručak 5 evra
* Ručak 9 evra
* Večera 8 evra

- KUPONI VAŽE SAMO ZA RADNE DANE DO 30.09.2018.

- Sa priloženim kuponom iznos od 30evra plaćate u Kampu Highlander na licu mesta

- Pre preuzimanja kupona neophodno je proveriti raspoloživost kapaciteta -

- Slobodna mesta možete proverit i putem e-maila adrese: highlandertim@hotmail.com

validna do popune kapaciteta.pre kupovine kupona obavezno
proverite raspolozivost kapaciteta u agenciji Fibula Beograd.

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja (radnim danima), a najkasnije do 30.09.2018.

- Prilikom rezervacije obavezno poneti sa sobom odštampan BLIC kupon

- Telefon za informacije i rezervacije: +387 65 475 201

- Adresa: Bastasi bb, 73 300 Foča , Bosna i Hercegovina 

www.highlandertim.com

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kamp Highlinder Foča
Bastasi bb, 73 300 Foča/Republika Srpska/BIH
Ostalo
Phone: 38765475201

Kamp Highlander se nalazi 20 km od Foče i samo 5 km od graničnog prelaza Šćepan polje između Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Okružen je grabom i nalazi se na atraktivnoj lokaciji na desnoj strani reke Drine.

Lokacija kampa Highlander je idealna za rafting, planinarenje, biciklizam ili ribolov. To je polazna tačka za ture Nacionalni park "Sutjeska" i Nacionalni park "Durmitor". Planinski vrhovi Maglić, Durmitor, Bioc i Zelengora su samo neki od vrhova koji se nalaze u blizini kampa. Tu su i Zelengora jezera, tačnije devet njih, kiša Perućica i vodopad Skakavac visine 73 m.


 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...