Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Plati 700rsd u NOVOOTVORENOM salonu La Bella Dona na BULEVARU za MADEROTERAPIJU u trajanju od 45 minuta (noge i stomak) sa TERMOPAKOVANJEM!

Kraj
10 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Stalna borba protiv celulita devojke dovodi do ludila. Uporan celulit koji se stalno vraća i težnja devojaka da uvek budu lepe nikako ne ide zajedno. Do sada ste slušali razne priče kakao i koji metodi su najbolji za njegovu eliminaciju, a danas smo vam mi pripremili efikasan tretman eliminacije celulita i zatezanja tela!

Maderoterapija je poseban vid masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma!

Masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama.

Pored maderoterapije dolazi i termopakovanje koje će telu obezbediti potrebne minerale i koje će vaše rezultate učiniti brže vidljivim, a vaše telo zategnutijim.

Budite zadovoljni svojim telom...... poklonite sebi malo vremena i svratite u salon La Bella Dona kako bi vas učinil još lepšim i negovanijim...

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata maderoterapiju od 45 min (noge i stomak) sa termo pakovanjem

- Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 700rsdplaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 20.07.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

- Neophodno je zakazivanje

- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

- Telefon: 065/ 66 90 474

- Radno vreme: Pon-pet od 09-18h, subota od 09-15h, nedelja je neradan dan

- Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 158, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Kozmetički salon La Bella Dona
Bulevar Kralja Aleksandra 158
Beograd
Phone: 065/6690474

Kada poželite da učinite nešto samo za sebe – posvetite se svome telu. Novootvoreni kozmetički salon La Bella Dona je mesto gde ćete se opustiti i ulepšati.

Nalazimo se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 158, Beograd. U svojoj ponudi imamo veliki broj kozmetičkih tretmana, koji će vam omogućiti da se osećate lepo, zdravo i negovano. U prijatnom ambijentu našeg salona možete se opustiti i uživati u brojnim tretmanima uz upotrebu kozmetike vrhunskog kvaliteta. Pored kozmetičkih tretmana nudimo i sve vrste ručnih masaža koje radi profesionalni fizioterapeut (relax, anticelulit, masaže okglagijama, terapeutske masaže leđa) i termopakovanje, depilacije celog tela hladnim ili toplim voskom ili šećernom pastom.

Zablistajte u svom punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osećate zadovoljno i samouvereno. Vaš kozmetički salon La Bella Dona!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...