Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u SALONU "DUOMO" u centru grada 1450rsd za DUBINSKO PRANJE KOSE (REVLON) + pranje i feniranje kose! Poklon sunčanje u solarijumu do 10 minuta (mega sun ultra bronz)!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Uklanjanje nečistoća sa temena i dlake, odnosno dubinsko pranje kose je nešto što svaka kosa zahteva s vremena na vreme. Ukoliko koristite invazivne preparate poput blanša, farbi, pena i lakova, ovaj tretman je još potrebniji. Frizersko kozmetički salon Duomo pripremio je fenomenalan popust na dubinsko pranje kose +  pranje i feniranje kose! A gratis dobijate i  solarijum do 10 minuta (mega sun ultra bronz)!

Dubinsko čišćenje kose služi za detoksikaciju temena, a kosa se posle ovog tretmana manje masti i skida se sva nagomilana prljavština nagomilana od strane spoljašnjih uticaja, zbog kojih kosa inače sporije raste, lakše se lomi i krza vlas, slabije prima boju...

Nakon ovog tretmana poboljšava se rast kose, kao i njen kvalitet te će vam jednom isfenirana kosa duže ostati ravna nego nakon običnog pranja kose.

Efekti su odmah su vidljivi : sjaj, mekoća i lepršavost se vraćaju već nakon jednog tretmana, a u ostalima ćete uživati kasnije kada vidite da vam se kosa više ne krza i da su vlasi otpornije.

Danas svojoj kosi poklonite negu iznutra, dubinski je operite i isfenirajte, a kad izađete napolje ne dozvolite vetru da se sa njom poigra!

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata: Dubinsko pranje kose REVLON + pranje i feniranje kose! Poklon sunčanje u solarijumu do 10 minuta (mega sun ultra bronz)!

Sa priloženim kuponom iznos od 1450rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 02.08.2018.

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za informacije i zakazivanje je: 069/13 13 113

- Radno vreme: svim danima osim ponedeljka od 10h do 21h

- Adresa: Vojvode Brane 1, Beograd

- instagram

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Frizersko kozmetički salon Duomo
Vojvode Brane 1, Beograd
Beograd
Phone: 069/1313113

Salon Duomo se nalazi u ulici Vojvode Brane 1, blizu tržnog centra Zira i Vukovog spomenika.U ponudi imamo veliki broj tretmana za negu i revitalizaciju kose a preparati koje koristimo su za profesionalnu upotrebu od
vrhunskih proizvođača- Revlon,Loreal,Paul Mitchel,Crystal Nails,Magnetic,NSP, China Glaze, OPI, IBD.

Ovo je mesto gde možete u prijatnom klimatizovanom ambijentu da se opustite i uživate u mnogobrojnim tretmanima koje Vam nudimo. Pružamo frizerske i kozmetičke usluge kao što su: pedikir, manikir gel lak, depilacija, svilene trepavice, profesionalne masaže, anticelulit,maderoterapija,relax,solarijum...

Salon Duomo je moderno dizajniran i opremljen salon u kome se klijenti osecaju veoma prijatno i opušteno a ljubaznost,profesionalnost i stručnost osoblja je ključ njihovog zadovoljstva.

Posetite nas i uverite se i sami u naš kvalitet!

  
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...